USD
EURO
ALTIN

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Karaçizmeli;‘şimdi değişim zamanı’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Milliyetçi Hareket Partisi en genç Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Karaçizmeli, Bozova’da artık değişim zamanı Bozova kent merkezi başta olmak üzere öncelikli hedefim gençlerimize sahip çıkmak olacaktır. Gençlerimize yönelik olarak bir çok proje hazırlayarak gençlerimize sahip çıkacağız. Gençlerimizin gerek sosyal alanlarda kendilerini geliştirmelerini ve oturabilecekleri mekanlar oluşturarak onlara sahip çıkacağız. Bunun […]

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Karaçizmeli;‘şimdi değişim zamanı’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Milliyetçi Hareket Partisi en genç Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Karaçizmeli, Bozova’da artık değişim zamanı Bozova kent merkezi başta olmak üzere öncelikli hedefim gençlerimize sahip çıkmak olacaktır. Gençlerimize yönelik olarak bir çok proje hazırlayarak gençlerimize sahip çıkacağız. Gençlerimizin gerek sosyal alanlarda kendilerini geliştirmelerini ve oturabilecekleri mekanlar oluşturarak onlara sahip çıkacağız. Bunun yanı sıra yine kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerimize yönelik olarakta bir çok projemiz var umut ediyorum ki adaylık verilmesi ve halkımızın vereceği destekle bir çok yeniliği hayata geçireceğiz’ dedi.

GENÇ ADAY ADAYI KARAÇİZMELİ UMUTLU

31 Martta yapılacak yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Bozova Belediye Başkan Aday Adayı olan Yılmaz Karaçizmeli geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkezine giderek resmi müracaatını ilçe başkanlığına yaptığı gibi bura da yaptı. Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Karaçizmeli, birlikte hareket ettiğimiz sürece başaramayacağımız ulaşamayacağımız hiçbir hizmet kalmayacaktır. Genç olmam hesabıyla öncelikli hedefim gençlerimiz olacaktır. Bunun yanında şu olmayacak denilmesin adaylık verilmesi halinde yine benim gibi genç dinamik ileriyi düşünen proje üreten bir ekiple inşallah geleceğiz. Artık gençlerin önünü açma zamanı gelmiştir. Artık değişim zamanı gelmiştir. Bu kutlu yolda ve dava da benimle birlikte hareket edecek. Ekip ruhuna inanan kendisini hizmete adayan bir ekiple geleceğim. Şunu da belirtmeden geçmeyeceğim. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu inançla yola çıktım inşallah Genel merkezimiz tarafından uygun görülmem ve bana görev tevhit edilmesi halinde ulaşılmadık. Gidilmedik. Yer kalmayacaktır’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI