USD
EURO
ALTIN

Meyve fideleri çiftçiye dağıtıldı

Bozova Kaymakamlığı öncülüğünde Bozova Tarım ve Orman Müdürlüğünün yürütücülüğünde GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının desteği ve hibesiyle 50 bin meyve fidesi geçtiğimiz hafta içerisinde çiftçilere dağıtımı gerçekleştirildi.   Fuat ARSLAN BOZOVA- Bozova’da meyveciliğin geliştirilmesi projesi kapsamında GAP Bölge Kalkınma İdaresinin desteği ve hibesi ile 50 bin meyve fidesi geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen törenle çiftçilere dağımı […]

Meyve fideleri çiftçiye dağıtıldı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Kaymakamlığı öncülüğünde Bozova Tarım ve Orman Müdürlüğünün yürütücülüğünde GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının desteği ve hibesiyle 50 bin meyve fidesi geçtiğimiz hafta içerisinde çiftçilere dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Bozova’da meyveciliğin geliştirilmesi projesi kapsamında GAP Bölge Kalkınma İdaresinin desteği ve hibesi ile 50 bin meyve fidesi geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen törenle çiftçilere dağımı gerçekleştirildi. Düzenlenen fidan dağıtım törenine Bozova Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Murat Çakmak, Tarım İlçe ve Orman Müdürü Faruk Çetiner, Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas,Kamu Kurum ve kuruluş müdürleri,STK’lar ve çiftçiler katıldı.

BOZOVA’DA MEYVECİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ

Bölgenin en ılıman havasına sahip Bozova ilçesinde meyveciliğin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için hazırlanan proje kapsamında 120 çiftçiye 50 bin meyve fidesi dağıtımı gerçekleştirildi. Meyve fidelerinin dağıtımı için Bozova Tarım Kredi Kooperatifi tedarikçiliği ile dağıtım gerçekleştirilirken, meyve fidelerini alan çiftçiler, bu tür projelerin ilçemizde devam etmesini istiyoruz. Açıklamasında bulunarak, ‘ ilçemizde meyveciliğin geliştirilmesinde emeği geçen tüm kurumlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz’ dediler. Projeyi hazırlayan Bozova Tarım ve Orman Müdürlüğü Su ürünleri Mühendisi Hakan Akgün, ‘ öncelikle bu projenin ilçemize kazandırılmasında İlçe Kaymakamımız Akın Oruç Başta olmak üzere, GAP kalkınma İdaresi Başkanlığına,Belediye Başkanımıza, Tarım ve Orman İl müdürlüğümüz, Tarım İlçe Orman Müdürümüz Faruk Çetiner, Ziraat Oda Başkanımız Fuat Almasa, Tarım Kredi Kooperatifine teşekkür ediyorum. İlçemize böylesi güzel projelerin kazandırılması içinde şahsım ve kurumum gerekli desteği eksik etmeyeceğiz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI