USD
EURO
ALTIN

Kudüs onurumuzdur

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasına yönelik açıklamaları Tüm dünyada  protesto edildi. ABD Başkanı Donald Trump’ın Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıması ve ABD Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşıma kararı tüm Türkiye’de tepki topladı. Trump’ın açıklamalarına karşı “Kudüs Onurumuzdur” sloganıyla protesto gösterisi düzenlendi. Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi […]

Kudüs onurumuzdur
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasına yönelik açıklamaları Tüm dünyada  protesto edildi. ABD Başkanı Donald Trump’ın Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıması ve ABD Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşıma kararı tüm Türkiye’de tepki topladı. Trump’ın açıklamalarına karşı “Kudüs Onurumuzdur” sloganıyla protesto gösterisi düzenlendi. Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, yaptığı açıklamada “Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın hukuksuz Kudüs açıklaması, insanlık vicdanını yaralamış ve bölgemizdeki sorunları derinleştirmiştir. Kudüs, tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bu, bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Alınan kararın, İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir. Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

HİÇ KİMSE KUDÜS’E EL UZATAMAZ

Müslümanlar kadar Hıristiyan ve Museviler içinde önemli bir yere sahip olan Kudüs ve Mescid-i Aksa hiçbir zaman İsrail’in başkenti olmayacaktır açıklamasında bulunan Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, ‘alınan bu karardan bir an önce dönülmelidir. ABD başkanı Donald Trump ne yapmaya çalışıyor ortadoğuyu kana bulamaya mı çalışıyor. Müslümanların kırmızı çizgisini neden delmeye çalışıyor. Amacı nedir her ne amaçla olursa olsun Kudüs İsrail’in başkenti olmayacaktır. Hiç kimsenin gücü buna yetmeyecektir. Bu boş vaadlerdir. Kudüs ve Mescd-i Aksa Müslümanların onurudur. Bu onuru hiç kimse çiğneyemeyecektir’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI