USD
EURO
ALTIN

Kızılay çocukları sevindirdi

Kızılay Bozova temsilcisi Avukat Ahmet Büyük, Bozova kent merkezinde bayramın ilk gününde çocuklarla bir araya gelerek bayram sevincini yaşattı. Kadir KÖSELER BOZOVA- Her alanda olduğu gibi bayramda sevindirmeye devam eden Kızılay bayramın birinci gününde Bozova Kızılay temsilcisi avukat Ahmet Büyük ve Yavuz Selim mahallesinde yaşayan çocukları mahalle muhtarı Mustafa Taşçı ile birlikte ziyaret ederek bayramlarını […]

Kızılay çocukları sevindirdi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Kızılay Bozova temsilcisi Avukat Ahmet Büyük, Bozova kent merkezinde bayramın ilk gününde çocuklarla bir araya gelerek bayram sevincini yaşattı.

Kadir KÖSELER

BOZOVA- Her alanda olduğu gibi bayramda sevindirmeye devam eden Kızılay bayramın birinci gününde Bozova Kızılay temsilcisi avukat Ahmet Büyük ve Yavuz Selim mahallesinde yaşayan çocukları mahalle muhtarı Mustafa Taşçı ile birlikte ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyaret sonrasında bir açıklamada bulunan mahalle muhtarı Mustafa Taşçı, ‘bayramı bayram gibi yaşamak elbetteki hepimizin hakkıdır. Ancak bayramlarda en çok sevinen çocuklardır. Bugün bizleri ziyaret eden Kızılay Bozova İlçe temsilcisi Avukat Ahmet Büyük kardeşime kızılay’a ve şahsına teşekkür ediyorum. Her ne kadar pandemi ve tam kapanma döneminde yaşıyor ise çocuklarımızı sevindirmek hepimizin boynunun borcudur. Bu güzel günde çocuklarımızı sevindirebildiysek ne mutlu bizlere Kızılay Candır Kızılay üyelerinin yardımı ile yaşar.Acılı Günlerin en yakın dostu Kızılaydır. Kızılay’ı sevmek insanlığı sevmektir’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI