USD
EURO
ALTIN

Kışlık sobalar görücüye çıktı

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte ısınma aracı olarak sobalarda yavaş,yavaş vitrinlerde yerlerini almaya başladığı görülüyor. Fuat ARSLAN BOZOVA- Kış aylarının yaklaşması ile birlikte ısınma gereci olarak her evin baş köşesinde yerini almaya hazırlanan sobalar vitrinlerdeki yerlerini de almaya başladığı görüldü. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte ısınmak için kullanılan sobalar görücüye çıkarken, kış aylarında sobaların yakılması […]

Kışlık sobalar görücüye çıktı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Kış aylarının yaklaşması ile birlikte ısınma aracı olarak sobalarda yavaş,yavaş vitrinlerde yerlerini almaya başladığı görülüyor.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Kış aylarının yaklaşması ile birlikte ısınma gereci olarak her evin baş köşesinde yerini almaya hazırlanan sobalar vitrinlerdeki yerlerini de almaya başladığı görüldü. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte ısınmak için kullanılan sobalar görücüye çıkarken, kış aylarında sobaların yakılması içinde vatandaşlar onu ve kömür alma telaşına girdikleri görüldü. Vatandaşlar odun kömürün yanı sıra soba almak içinde hazırlık yaptıkları görüldü.

FACEBOOK YORUMLARI