USD
EURO
ALTIN

kimse devletin ve milletin birliğini bozamaz

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Suruç ilçesinde 4 kişinin ölümü ile sonuçlanan kavga sonrasında bir açıklamada bulunan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, ‘hiç kimse devletin ve milletin bütünlüğünü bozamaz. Devletimizi ve milletimizi bölmeye çalışanları Allah lanetlesin. Suruç ilçemizde yaşanan bu üzücü olay sonrasında kim suçlu ise adalet önünde cezasını alacaktır. Allah Devletimize milletimize zeval vermesin […]

kimse devletin ve milletin birliğini bozamaz
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Suruç ilçesinde 4 kişinin ölümü ile sonuçlanan kavga sonrasında bir açıklamada bulunan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, ‘hiç kimse devletin ve milletin bütünlüğünü bozamaz. Devletimizi ve milletimizi bölmeye çalışanları Allah lanetlesin. Suruç ilçemizde yaşanan bu üzücü olay sonrasında kim suçlu ise adalet önünde cezasını alacaktır. Allah Devletimize milletimize zeval vermesin bu tür provakosyanlara karşıda her zaman birlik beraberlik içinde olacağız. Devletin bekasını ve halkın huzurunu kaçırmaya çalışanlar mutlaka cezasını alacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Türkiye cumhuriyeti ilelebet paydar kalacaktır. Devletimizin ve milletimizin gücü üstünde güç yoktur’ dedi.

HALKLA BAYRAMLAŞMA

Bozova Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından bayramın birinci gününde düzenlenen bayramlaşma törenine Kamu Kurum ve kuruluş amirlerinin yanı sıra STK Başkanları, Muhtarlar ve halk katıldı. Düzenlenen bayramlaşma töreninde bir açıklama yapan Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker, ‘birliğimiz dirliğimizi  bütünlüğümüzü kimse bozamaz Bütün Müslümanların hasretle beklediği, yenilendiği, iç dünyasını tazelediği rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan ramazan-ı şerifi geride bırakarak, milli ve manevi değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu bir Ramazan Bayramını daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, milli birlik ve beraberlik hislerinin kuvvetlendiği günlerdir.Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olması temennisiyle; başta Aziz Şehitlerimizin bizlere emaneti olan Şehit aileleri ve Kahraman Gazilerimiz olmak üzere bütün Bozovalılar ile tüm İslam Âleminin  Ramazan Bayramını kutluyor,  sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

7’DEN 77’YEYLE BAYRAMLAŞMA

Bozova Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, Bozova halkı ile bayramlaşmak için Bozova Belediyesi Kültür merkezinde düzenlenen bayramlaşmada 7’den 77’ye herkesle bayramlaşıp kucaklaştı. Bayramlaşmaya Siyasi Parti Başkanlarının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluş amirleri, Muhtarlar ve Halk katıldı.

FACEBOOK YORUMLARI