USD
EURO
ALTIN

Kimler aday adayı olacak

14 Mayısta yapılacak genel seçimlerinde AK Partiden Milletvekili aday adayı olacaklar. Çarşamba günü saat 17’ye kadar müracaat etmeleri gerekiyor. AK Partiden Milletvekili aday adayı olacak kamu kurum ve kuruluşlarında memur olanların yanı sıra İlçe Başkanları Teşkilat mensupları Belediye Meclis üyeleri ve diğer kişilerin istifa edip müracaat etmeleri gerekiyor. Fuat ARSLAN 14 Mayısta yapılacak olan genel […]

Kimler aday adayı olacak
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 14 Mayısta yapılacak genel seçimlerinde AK Partiden Milletvekili aday adayı olacaklar. Çarşamba günü saat 17’ye kadar müracaat etmeleri gerekiyor. AK Partiden Milletvekili aday adayı olacak kamu kurum ve kuruluşlarında memur olanların yanı sıra İlçe Başkanları Teşkilat mensupları Belediye Meclis üyeleri ve diğer kişilerin istifa edip müracaat etmeleri gerekiyor.

Fuat ARSLAN

14 Mayısta yapılacak olan genel seçimler öncesinde partilerde aday adayı olacak adayların istifa ederek bir,bir başvuru yaptıkları öğrenildi. AK Partiden milletvekili aday adayı olacakların ayın 22’si mesai bitimine kadar müracaatları bekleniliyor. AK Partinin yanı sıra diğer siyasi partilerde de aday adayı olacakların belirlenen süre içerisinde müracaatları alınacak. Bir çok milletvekili aday adayı Genel merkezlerin yanı sıra İl başkanlıklarına giderekte müracaat ettikleri öğrenildi.

KİMLER ADAYLIK İÇİN ADAY ADAYI OLACAK

Yaklaşan genel seçimler öncesinde Milletvekili adaylık listesine girebilmek için aday adaylık müracaatlarını bir bir yaptıkları öğrenilirken, Şanlıurfa il genelinde 14 milletvekillik yarışında siyasi partilerden kimlerin gireceği büyük bir merakla beklenilirken, milletvekilliği için aday adayları başvurularını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyorlar.

 

FACEBOOK YORUMLARI