USD
EURO
ALTIN

Kim kiminle neden uğraşıyor

ÖZEL HABER BOZOVA- Son günlerde Bozova ilçe genelinde kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra STK’larda ve vatandaşta büyük bir huzursuzluk yaşanıyor. Bundan kimin çıkarı var veya kimlerin çıkarı olacak. İlçe neden hep yerinde saydırtılmaya çalışılıyor. Kişiler neden hep bireysel olarak bir birleriyle uğraşır hale geldiler. Oysaki ilçe olarak gerek konumu bakımından gerekse coğrafi olarak kalkınmaya […]

Kim kiminle neden uğraşıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

ÖZEL HABER

BOZOVA- Son günlerde Bozova ilçe genelinde kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra STK’larda ve vatandaşta büyük bir huzursuzluk yaşanıyor. Bundan kimin çıkarı var veya kimlerin çıkarı olacak. İlçe neden hep yerinde saydırtılmaya çalışılıyor. Kişiler neden hep bireysel olarak bir birleriyle uğraşır hale geldiler. Oysaki ilçe olarak gerek konumu bakımından gerekse coğrafi olarak kalkınmaya çok müsait bir ilçe birileri neden hep ilçede bazı şeylerin karışmasını istiyor. Bundan kime faydası olacak. Veya ilçeye neden zarar verilmek isteniliyor.

KİM KİMİNLE NEDEN UĞRAŞIYOR

Bozova neden kaynar kazan haline getirilmek isteniliyor. Neden hep biri kendi çıkarlarını ön planda tutarak birilerinin canını yakmak istiyor. Bu nereye kadar sürecek. Oysaki ilçede kimin kiminle veya kimlerle yönetilmek isteniliyor. Neden kamu kurum ve kuruluşlar üzerinde baskılar yaratılmak isteniliyor. Veya kamu kurum ve kuruluşları üzerinde neden ince hesaplar yapılıyor. İlçenin geri kalmışlığı kime veya kimlere fayda sağlayacak. Kimler bundan nemalanacak. Veya kimler zarar görecek. Neden bu tür hesaplar hep içten yapılmak isteniliyor.

İLÇENİN KADERİ KİMİN ELİNDE

İlçenin kalkınması gelişmesi ve refah düzeyinin yüksek olması beklenilirken, kimileri neden hep ilçenin yerinde kalmasını gelişmemesini istiyor. Kişi ve kişiler neden bu ilçeye zarar vermek istiyor. Güç bende hesapları neden hep içten pazarlıklarla yapılmak isteniliyor. İlçede değişimin yaşanmasını kimler istiyor. Veya istemiyor.

DEDİKODULARA SON VERİLMELİ

İlçe merkezinde son günlerde dedikodular aldı başını gidiyor. Kimileri siyasi olarak kimileri STK olarak kimileri ise bireysel olarak dar çerçevede düşünerek bu ilçenin kalkınmasını istemiyor. Neden dedikodulara mahal veriliyor. Neden birileri elini taşın altına koyarak bu dedikodulara son noktayı koymuyor. Dedikodularla nereye kadar gidilebilir.Değişim isteniliyorsa bu değişim neden kalkınma olmasın neden gelişme olmasın neden refah düzeyi yükseltilmesi için projeler üretilmiyor da herkes birbirleriyle uğraşır duruma gelmiş neden

 

FACEBOOK YORUMLARI