USD
EURO
ALTIN

Kaymakamlıkta Muhtarlarla toplantı

19 Ekim Muhtarlar gününde tüm mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlçe Kaymakamı Akın Oruç ve Belediye Başkanı Suphi Aksoy mahalle muhtarlarından mahalle sorunlarını dinlediler. Fuat ARSLAN BOZOVA- Kaymakam Akın Oruç başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısına İlçe Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Kamu Kurum ve kuruluş amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. toplantıda mahallelerde yaşanan […]

Kaymakamlıkta Muhtarlarla toplantı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 19 Ekim Muhtarlar gününde tüm mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlçe Kaymakamı Akın Oruç ve Belediye Başkanı Suphi Aksoy mahalle muhtarlarından mahalle sorunlarını dinlediler.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Kaymakam Akın Oruç başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısına İlçe Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Kamu Kurum ve kuruluş amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. toplantıda mahallelerde yaşanan sorunlar ele alındı. Toplantıda ilçe Kaymakamı Akın Oruç, özellikle eğitim başta olmak üzere mahallelerde yaşanan sorunların çözümü noktasında mahalle muhtarlarına büyük görevler düşmektedir. Mahalle muhtarlarımız her zaman devlet millet arasındaki köprü görevini yapmaktadır. Devletimizin şefkat elini mağdurun, mazlumun,yetimin, kimsesizin ve yardıma muhtaç olan her vatandaşımıza ilk olarak muhtarlarımız haberdar ve yakındır. Onun için de muhtarlarımıza büyük görevler düşmektedir’ dedi. 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle tüm muhtarlar gününü de kutlamayı unutmayan Kaymakam Akın Oruç, ‘ muhtarlarımız dün olduğu gibi bugünde yarında her zaman halkımızla iç içe olan onlara en yakın olan devlet görevlilerimizdir. Tüm muhtarlarımızın 19 ekim muhtarlar gününüzü kutluyorum’ dedi. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Suphi Aksoy ise, ‘ belediye olarak her zaman muhtarlarımızın ve halkımızın yanındayız. Bugün 19 ekim muhtarlar gününüz en içten dileklerimle kutluyorum’ dedi. Toplantıda mahalle muhtarları mahallelerindeki sorunları da dile getirdiler. Kırsal mahallelerdeki en büyük sorunların elektrik gelirken,diğer sorunları da ilettiler.

FACEBOOK YORUMLARI