USD
EURO
ALTIN

Kaymakam Oruç sağlık çalışanlarını unutmadı

Ramazan bayramı ve kısıtlamadan dolayı görevleri başında olan sağlık çalışanlarını hastane ortamında ziyaret eden Kaymakam Akın Oruç, aynı zamanda hastane de yatan hastaları da ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerinde bulundu hemde bayramlarını kutladı. Abdurrahim ALTIN BOZOVA- Pandeminin başladığı günden bugüne kadar zor şartlar altın görevlerini en iyi şekilde yapma adına gece gündüz,bayram demeden çalışan […]

Kaymakam Oruç sağlık çalışanlarını unutmadı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Ramazan bayramı ve kısıtlamadan dolayı görevleri başında olan sağlık çalışanlarını hastane ortamında ziyaret eden Kaymakam Akın Oruç, aynı zamanda hastane de yatan hastaları da ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerinde bulundu hemde bayramlarını kutladı.

Abdurrahim ALTIN

BOZOVA- Pandeminin başladığı günden bugüne kadar zor şartlar altın görevlerini en iyi şekilde yapma adına gece gündüz,bayram demeden çalışan sağlık çalışanlarını unutmayan Kaymakam Akın Oruç, bayramın ilk gününde Bozova Mehmet Enver Yıldırım devlet hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ayrıca Kaymakam Oruç, hastanede yatan hastaları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Onlarında bayramlarını kutladı. Hastane ziyaretinde kaymakam Akın Oruç’a Hastane başhekimi Dr.Mehmet Fatih Aksoy ve Hastane müdürü Kemal Taştan’da eşlik ettiler.

FACEBOOK YORUMLARI