USD
EURO
ALTIN

Kaymakam Oruç denetimde

— Türkiye genelinde bir çok ilde pandemiden normalleşmeye dönülmesi ile birlikte başlatılan dinamik denetim süreci kapsamında Bozova kaymakamı Akın Oruç ve beraberindeki kamu kurum ve kuruluş amirleri ilçe genelinde denetimde bulundular. Ülke genelinde hayata geçirilen dinamik denetim süreci kapsamında Kaymakam Akın Oruç başkanlığında oluşturulan 25 ekip ve 290 personel ile ilçe merkezinde  yeni kontrollü hayatın […]

Kaymakam Oruç denetimde
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

— Türkiye genelinde bir çok ilde pandemiden normalleşmeye dönülmesi ile birlikte başlatılan dinamik denetim süreci kapsamında Bozova kaymakamı Akın Oruç ve beraberindeki kamu kurum ve kuruluş amirleri ilçe genelinde denetimde bulundular.

Ülke genelinde hayata geçirilen dinamik denetim süreci kapsamında Kaymakam Akın Oruç başkanlığında oluşturulan 25 ekip ve 290 personel ile ilçe merkezinde  yeni kontrollü hayatın tüm alanlarını kapsayacak şekilde Salgınla Mücadele Rehberinde belirtilen doğrultuda İlçede bulunan cadde, iş yerleri, konaklama yerleri, park ve mesire alanları, marketler, lokantalar vb. yerlerin genel denetimleri yapıldı. Yapılan denetimlere bizzat katılan Kaymakamı Akın Oruç ve kurum amirleri başkanlığında oluşturulan ekiplerce Şanlıurfa ilinin düşük riskli iller arasında kalması için vatandaşların rehavete kapılmama ve maske, mesafe ve hijyen konusunda dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarıldı. Kaymakam Akın Oruç, ‘Söz konusu denetimler bundan sonraki süreçte günlük olarak yapılacak olup, Ülkenin bu salgın sürecini başarılı bir şekilde atlatması için tüm hemşerilerimiz özellikle maske, mesafe ve hijyen konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz’ dedi.

 

 

FACEBOOK YORUMLARI