USD
EURO
ALTIN

Kaymakam muhtarlarla buluştu

Abdullah POLAT BOZOVA- Bozova İlçe Kaymakamı olarak 1 ay önce ataması yapılan ve geçtiğimiz günlerde de Bozova Belediyesine kayyum olarak atanan Bozova İlçe Kaymakamı Zekeriya Göker, geçtiğimiz hafta içinde tüm mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahalle sorunlarını dinledi. Bozova Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy ile Bozova Muhtarlar […]

Kaymakam muhtarlarla buluştu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Bozova İlçe Kaymakamı olarak 1 ay önce ataması yapılan ve geçtiğimiz günlerde de Bozova Belediyesine kayyum olarak atanan Bozova İlçe Kaymakamı Zekeriya Göker, geçtiğimiz hafta içinde tüm mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahalle sorunlarını dinledi. Bozova Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy ile Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslüm Okan ev sahipliği yaptılar. Toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluş amirleri de toplantıda hazır bulundular. Toplantıda tüm mahalle muhtarlarının sorunlarını tek tek dinleyen ve not eden Kaymakam Zekeriya Göker, gerek kaymakamlık olarak gerekse belediye olarak  sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması için el birliği ile çalışacaklarını belirtirken, belirtilen sorunların kısa süreli halledilebilmesi için çalışmalar başlatılacağını belirtti, Kaymakam Zekeriya Göker, ‘ başta belediyeye kayyum atamamızın yapılması ile ilçe merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerimizdeki en büyük sorunun çöplerin olduğu gördük. Gerek Bozova belediyesi olarak gerekse Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyelerimizden de destek alarak bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Bozova belediyesi olarak eskiye göre hizmetler daha farklı ve hızlı olacaktır. Tabi bu hizmetlerin yapılabilmesi içinde süreye ve ekipmana ihtiyaç vardır. Onun içinde çalışmalarımızı başlattık kısa sürede bunları da çözüme kavuşturarak gerek ilçe merkezine gerekse kırsal alandaki tüm mahallelerimize hizmetlerin en iyisini yapmaya çalışacağız’ dedi.

DEVLET SÖZ VERMEZ YAPAR

Mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Kaymakam Zekeriya Göker, devlet söz vermez devlet hizmet yapar, diyerek, ‘ hiç birinize söz vermiyorum ancak devletin imkanları doğrultusunda hizmetlerin akıcı ve süratli bir şekilde yapılması içinde sizlerin ve halkımızın desteği ile ilçemize yapılması gereken tüm hizmetleri inşallah yerine getirmiş olacağız’ dedi.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI