USD
EURO
ALTIN

Kaymakam Kazar göreve başladı

Mustafa AÇIKGÖZ BBOZOVA- Bingöl Yayladere kaymakamı olarak görev yapan İbrahim Halil Kazar, son kaymakamlar ataması ile birlikte Bozova İlçe kaymakamı olarak atandı. İbrahim Halil Kazar geçtiğimiz hafta 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamaları ile birlikte Bozova kaymakamı olarak görevine başladı. İbrahim Halil Kazar, 30 Ağustos Zafer bayramı törenlerinin ardında makamında tebrikleri kabulü ile yeni görevine başladı. […]

Kaymakam Kazar göreve başladı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BBOZOVA- Bingöl Yayladere kaymakamı olarak görev yapan İbrahim Halil Kazar, son kaymakamlar ataması ile birlikte Bozova İlçe kaymakamı olarak atandı. İbrahim Halil Kazar geçtiğimiz hafta 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamaları ile birlikte Bozova kaymakamı olarak görevine başladı. İbrahim Halil Kazar, 30 Ağustos Zafer bayramı törenlerinin ardında makamında tebrikleri kabulü ile yeni görevine başladı.

KAYMAKAM İBRAHİM HALİL KAZARIN ÖZGEÇMİŞİ

1983 yılında İstanbul Eyüp Sultan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2008 yılında Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından açılan sınavı kazanarak 2011 yılında Bingöl Kaymakam Adayı olarak atandı. Mülkiye Müfettişi refakatinde Niğde Valiliği’nde teftiş stajını, Denizli Serinhisar ve Tekirdağ Malkara ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamladı.
İçişleri Bakanlığı’nın 31.10.2011 tarihli onayı ile Trabzon-Düzköy Kaymakamlığı görevini vekâleten yürüttü. 2012 ile 2013 yılları arasında İngiltere’de Sheffield Üniversitesinde idare ve dil üzerine eğitim aldı. Yurtdışı dönüşü Edirne-Lalapaşa İlçesi Kaymakam vekilliğinde bulundu.  Halil İbrahim KAZAR 19/08/2017 tarih ve 2017/45 sayılı müşterek kararname ile Bingöl Yayladere Kaymakamı olarak atanmış 18/09/2017 tarihinde Yayladere Kaymakamı olarak görevine başladı. En son kaymakamlar kararnamesi ile birlikte Bozova İlçe kaymakamı olarak ataması yapıldı. Kaymakam İbrahim Halil Kazar 30 08.2019 tarihi itibariyle görevine başladı. Kaymakam Halil İbrahim KAZAR iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

FACEBOOK YORUMLARI