USD
EURO
ALTIN

Kara yeniden aday olmayacağım

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 2015-2020 yılları arasında AK Parti Bozova Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Dilek Kara geçtiğimiz hafta içerisinde aldığı kararla önümüzdeki dönem için Kadın Kolları başkanı olmayacağını açıkladı. Dilek Kara yaptığı açıklamada, ‘ 2 Dönemdir büyük bir  gururla yürütmüş olduğum Bozova AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlık Görevimden, önümüzdeki dönem aday olmayacağım için, […]

Kara yeniden aday olmayacağım
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 2015-2020 yılları arasında AK Parti Bozova Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Dilek Kara geçtiğimiz hafta içerisinde aldığı kararla önümüzdeki dönem için Kadın Kolları başkanı olmayacağını açıkladı. Dilek Kara yaptığı açıklamada, ‘ 2 Dönemdir büyük bir  gururla yürütmüş olduğum Bozova AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlık Görevimden, önümüzdeki dönem aday olmayacağım için, bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Ak Parti camiasına ve siz değerli dostlarıma buradan bildirmek istedim.Görevim süresince birlikte çalıştığım ve desteklerini esirgemeyen Başkanlarıma, Milletvekillerimize, Gece gündüz demeden, arkasına bakmadan tüm fedakarlığıyla eşini, çocuklarını, ailesini bırakıp,Aşkla, omuz omuza çalıştığım  tüm kadınlarımıza ve desteğini hiç esirgemeyen aileme şükranlarımı sunuyorum.Bundan sonraki süreçte de Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüdüğü yolda yürümeye devam edeceğim. Bozova’ya ve Bozova halkına hizmet etmenin vermiş olduğu gururla,  saygı ve selamlarımı sunuyorum’dedi. AK parti Kadın Kolları Başkanlığı göreve süresinde gerek yerel seçimde gerekse genel ve başkanlık ve referandum seçimlerinde  yönetimdeki tüm kadınlarla birlikte Bozova ilçe merkezi başta olmak üzere Kırsal mahallelerde de yaptığı seçim çalışmalarında halk tarafından da büyük bir destek verilmişti. Kadın Kolları Başkanlığı görevi süresinde yaptığı çalışmalar ve halkla olan yakınlığı ile de bilinen Dilek Kara, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına önümüzdeki dönem aday olmayacağını açıkladı.

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI KİM OLACAK

2 Dönem AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinde geçtiğimiz Cuma günü aldığı kararla önümüzdeki dönemde AK Parti Kadın Kolları başkanı adayı olamayacağını açıklayan Dilek Kara’nın yerine kimin atanacağı veya getirileceği ise merak konusu oldu. Önümüzdeki günlerde Bozova AK parti Kadın Kolları Başkanı adayının da açıklanması bekleniliyor. Öte yandan AK parti Kadın kolları başkanı olmayacağını açıklayan Dilek Kara Bozova ÇATOM müdiresi görevine devam edeceğini belirtti.

 

FACEBOOK YORUMLARI