USD
EURO
ALTIN

Kanocular yine gururlandırdı

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bir yıl öncesine kadar kano ismini bile bilmeyen Bozovalılar bu yıl düzenlenen Türkiye Kano şampiyonasında büyük dereceler yaparak adeta adında söz ettiren takım oldular. Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker’in girişimleriyle çocukların ve gençlerin spora yönelmesini sağlanırken,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Atatürk Barajı’nda bir yıl kano […]

Kanocular yine gururlandırdı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bir yıl öncesine kadar kano ismini bile bilmeyen Bozovalılar bu yıl düzenlenen Türkiye Kano şampiyonasında büyük dereceler yaparak adeta adında söz ettiren takım oldular. Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker’in girişimleriyle çocukların ve gençlerin spora yönelmesini sağlanırken,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Atatürk Barajı’nda bir yıl kano eğitimi verilen gençler, ulusal şampiyonalarda dereceler elde ediyor.  Türkiye Kano Federasyonu tarafından 4-5 Ağustos’ta Eskişehir’de Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası yarışlarına katılan Bozova Kano Takımı sporcularından Ali Kemal Sarar da minikler 200 metre kategorisinde Türkiye birincisi olmayı başardı.Ali Kemal, daha önce de üç birinciliği ve bir de üçüncülüğü bulunuyordu.

ŞANLIURFA’NIN GURURU OLDU

Türkiye Kano Federasyonu tarafından 4-5 ağustos tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılan Bozova Kano takımından Ali Kemal Sarar, Türkiye birincisi oldu. Sarar hem Şanlıurfa’nın hem de Bozova’nın gururu oldu. Denizi olmayan ilçede Atatürk Barajı göletinde şampiyonaya hazırlanan konucular gururlandırmaya devam ediyor. Ali Kemal Sarar, İki yıldır kano ile uğraşıyorum, ardı ardına önemli dereceler kazandım. Bize bu imkanın sunan başta ilçe kaymakamımız ve aynı zamanda Belediye başkanımız Zekeriya Göker’e çok teşekkür ediyorum. Bozova’yı yurt dışında temsil etmek için daha çok çalışacağım. Hocalarımın da desteğiyle kanodaki başarımızı sürdürüp olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil etmek istiyorum.” diye konuştu.

EMEĞİN KARŞILIĞIN ALIYORUZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi ise sporcularının başarılı sonuçlarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.Bozovalı sporcuların her geçen yıl kanodaki performansını artırdığına dikkati çeken Çiftçi, çocuklara daha başarılı bir gelecek sunmak için gayret ettiklerini kaydetti.

Çiftçi, çocuklukta yapılan derecelerin çok daha anlamlı olduğunu ifade ederek, “Su sporlarında kısa sürede kaymakamız ve belediye başkan vekilimiz Zekeriya Göker’in ciddi katkısıyla önemli başarılar elde ettik. İlçemizdeki yetenekli çocuklarımız kendini yarışmalarda kanıtlıyor. Emek ve özverili çalışmalarımız meyvelerini veriyor. Zamanla çocuklarımızın çok daha iyi başarılara imza atacağına inancım tamdır.” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLARI