USD
EURO
ALTIN

Kadın kollarından yerli mal haftası etkinliği

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Kadın Kolları Başkanlığı ile ÇATOM merkezi tarafından düzenlenen yerli mal haftası etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikleri Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, eşi Süheyla Göker, Şanlıurfa AK Partili il Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bayan kurum müdürleri çalışan memurlar ile Bozova’lı bayanlar katıldı. BİZ BÜYÜK BİR […]

Kadın kollarından yerli mal haftası etkinliği
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Kadın Kolları Başkanlığı ile ÇATOM merkezi tarafından düzenlenen yerli mal haftası etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikleri Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, eşi Süheyla Göker, Şanlıurfa AK Partili il Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bayan kurum müdürleri çalışan memurlar ile Bozova’lı bayanlar katıldı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Bozova AK Parti ve ÇATOM sorumlusu Dilek Kara, yerli mal haftası etkinliklerinden sonra yaptığı açıklamada, biz büyük bir aileyiz. Bugün burada düzenlemiş olduğumuz yeri mal haftası etkinliklerinde bizleri yalnız bırakmayan başta İlçe Kaymakamımız ve aynı zamanda belediye başkan vekilimiz Zekeriya Göker, eşi Süheyla Göker Şanlıurfa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven ile çok sayıda AK Parti kadın kolları yönetim üyeleri ile ÇATOM merkezinde kursiyer olan bayanlar katılan bayanlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI