USD
EURO
ALTIN

İstiklal Marşı etkinliklerinde duygulu anlar yaşandı

12 Mart İstiklal Marşı kabulünün 101. Yıl dönümü etkinliklerinde, öğrenciler tarafından sergilenen oryotoru oyunu,şiir ve diğer etkinliklerde duygulu anlar yaşandı. Fuat ARSLAN İstiklal Karşının 101.yıl dönüm etkinlikleri Ülke genelinde olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bozova Belediyesi Çok amaçlı Sinema ve toplantı salonunda düzenlenen etkinliklere İlçe Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkan Yardımcısı A.Selam […]

İstiklal Marşı etkinliklerinde duygulu anlar yaşandı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 12 Mart İstiklal Marşı kabulünün 101. Yıl dönümü etkinliklerinde, öğrenciler tarafından sergilenen oryotoru oyunu,şiir ve diğer etkinliklerde duygulu anlar yaşandı.

Fuat ARSLAN

İstiklal Karşının 101.yıl dönüm etkinlikleri Ülke genelinde olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bozova Belediyesi Çok amaçlı Sinema ve toplantı salonunda düzenlenen etkinliklere İlçe Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkan Yardımcısı A.Selam Öncü Kamu Kurum ve Kuruluş amirleri, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı. düzenlenen etkinliklerde öğrenciler bir birinden değerli şiirlerin yanı sıra Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve oryatoru ile katılımcılara duygulu anlar yaşattıkları öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI