USD
EURO
ALTIN

İş-kurcular ne zaman başlayacak

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- İş-Kur tarafından Şanlıurfa il genelinde özellikle belediyelerde toplum yararına çalıştırılmak üzer 6 aylık iş için kura çekimleri geçtiğimiz ay başında yapılırken, bugüne kadar halen işe başlamadıkları görülüyor. Kura çekimi öncesinde iş kur tarafından alınacak elemanların 20 mayıs tarihinde iş başı yapacakları söylenirken, bugüne kadar hiçbir belediye de iş kur işçilerinin iş başı […]

İş-kurcular ne zaman başlayacak
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- İş-Kur tarafından Şanlıurfa il genelinde özellikle belediyelerde toplum yararına çalıştırılmak üzer 6 aylık iş için kura çekimleri geçtiğimiz ay başında yapılırken, bugüne kadar halen işe başlamadıkları görülüyor. Kura çekimi öncesinde iş kur tarafından alınacak elemanların 20 mayıs tarihinde iş başı yapacakları söylenirken, bugüne kadar hiçbir belediye de iş kur işçilerinin iş başı yapmadıkları öğrenildi. Alınan bilgiye göre iş-kur tarafından çalışacak elemanların güvenlik soruşturmaları yaptıkları öğrenildi.

BELEDİYELERE KOLAYLIK OLACAK

İş-kur tarafından belediyelerde toplum yararına çalıştırma projesi kapsamında çalışacak iş-kur kura çekimi üzerinde günler geçmesine rağmen halen neden iş başı yapmadıkları merakla bekleniliyor. Özellikle Bozova belediyesinde eleman yetersizliğini kapatma ve iş akdini daha da hızlandırma adına çalışacak 45 personelin bir an önce iş başı yapması beklendiği öğrenilirken, iş-kur tarafından çalıştırılacak elemanların güvenlik soruşturmalarının devam ettiği, büyük bir ihtimalle 1 haziran ve bayram sonrası iş başı yapılacağı öğrenildi. İş-kur tarafından işe alınacak elemanların da bir ön önce iş başı yapmak için bekledikleri öğrenildi.

 

FACEBOOK YORUMLARI