USD
EURO
ALTIN

İlk kez İstanbul’u gördüler

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova ilçe genelinde 180 öğrenci ve 14 idarecinin yer aldığı kafile “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında, kurum amirlerinin de hazır bulunduğu törenle Kaymakam ve  Bozova Belediye Başkan V. Zekeriya Göker ve Vali Yrd. Tarık Açıkgöz tarafından Şanlıurfa GAP havalimanından uçakla İstanbul’a uğurlandı.Çoğu öğrencinin gözlerinden, ilk kez farklı bir yeri görecek olmanın ve ilk […]

İlk kez İstanbul’u gördüler
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova ilçe genelinde 180 öğrenci ve 14 idarecinin yer aldığı kafile “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında, kurum amirlerinin de hazır bulunduğu törenle Kaymakam ve  Bozova Belediye Başkan V. Zekeriya Göker ve Vali Yrd. Tarık Açıkgöz tarafından Şanlıurfa GAP havalimanından uçakla İstanbul’a uğurlandı.Çoğu öğrencinin gözlerinden, ilk kez farklı bir yeri görecek olmanın ve ilk kez uçakla yolculuk yapmanın verdiği heyecan ve mutluluğun okunduğu bu yolculuk öncesinde Kaymakam Göker öğrencilere kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında; İçişleri Bakanlığı ve Valiliğimiz öncülüğünde yürütülen bu projenin amacının geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, tarihini kültürünü gezerek, yaşayarak öğretmek olduğunu vurguladı. İstanbul’un tarihimiz açısından önemini belirterek öğrencilerden tarihimize tanıklık eden bu güzel şehri gezerken tarihimizi, kültürümüzü özümsemelerini ve bu bilinçle gezip görmelerini tavsiye ederek kafileye hayırlı yolculuklar diledi.

İLK KEZ UÇAĞA BİNDİLER

Biz Anadolu projesi kapsamında Bozova’dan İstanbul’a 3 günlüğüne geziye giden 180 öğrenci ilk kez uçağa binmenin heyecanını ve gururunu yaşadılar. Bozova ilçe merkezinde servislerle GAP havaalanına giden öğrenciler burada düzenlenen törenle Kaymakam ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, burada öğrencilere hitaben gideceğiniz yerde öncelikle iyi gün geçirmenizi diliyorum. Sizler ilçemizden İstanbul’a giderek oradaki ailelerle hem tanışmanın hem de İstanbul’un tarihi yerleri görmenin heyecanını yaşayacaksınız bu güzel gezide inşallah güzel bir şekilde dönersiniz’ dedi. İlk kez uçağa ve İstanbul’a giden öğrenciler ise, ‘ bize bu fırsatı ve imkanı sağlayan Başta kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Zekeriya Göker başta olmak üzere İlçe Milli  Eğitim müdürümüze, okul idarecilerimize ve tüm kamu kurum ve kuruluş amirlerine teşekkür ederiz’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI