USD
EURO
ALTIN

İlçe müftülüğünden modern camii

Abdullah POLAT BOZOVA- Bozova İlçe Müftülüğü tarafından Bozova kent merkezinde bulunan mevcut merkez camiinin ihtiyaçlara cevap vermemesi ve cemaatin mağdur olması ile birlikte mevcut camiyi yıkarak yerine daha büyük bir camii yaptırmak adına Cumartesi günü sabah saatlerinde yıkım için ilk kazma vuruldu. Yıkım işlemlerinin ardında yeni camii inşaatı içinde çalışmalara başlanılacağı ve kısa sürede camiinin […]

İlçe müftülüğünden modern camii
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Bozova İlçe Müftülüğü tarafından Bozova kent merkezinde bulunan mevcut merkez camiinin ihtiyaçlara cevap vermemesi ve cemaatin mağdur olması ile birlikte mevcut camiyi yıkarak yerine daha büyük bir camii yaptırmak adına Cumartesi günü sabah saatlerinde yıkım için ilk kazma vuruldu. Yıkım işlemlerinin ardında yeni camii inşaatı içinde çalışmalara başlanılacağı ve kısa sürede camiinin tamamlanması bekleniliyor.

SON KEZ CUMA NAMAZI KILINDIcami

Cuma günü  kılınan Cuma namazı ile birlikte  Cemaatten yıkımı gerçekleştirilecek cami ve yerine yapılacak olan cami ile ilgili olarak Bozova İlçe Müftüsü Abdulcelil Alpkıray, ‘camimizi yıkarak yerine daha büyük daha geniş bir cami yaptıracağız. Bundan dolayı da cemaatimizin mağdur olmaması içinde diğer camilerimizde vakit ve Cuma namazlarını eda edebilirler’ dedi.

ÜÇ KATLI CAMİ

Bozova kent merkezindeki  Merkez caminin  yıkımı ile birlikte yerine içinde taziye evi, iş merkezleri, kuran kursu, bay, bayan tuvalet, duş yeri, gençlik merkezi, geniş avlusu ile  800 kişilik kapasitenin yanı sıra avlusu ile birlikte bin 100 kişi rahatlık namaz kılabilecek durumda yapılacağı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI