USD
EURO
ALTIN

İl Başkanı Kırıkçı’dan Bozova çıkarması

AK Parti İl Başkanı Abdurahman Kırıkçı geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek ilk olarak ilçe başkanlığında ilçe başkanı ve yönetimi ile bir araya geldi. Fuat ARSLAN AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek çeşitli gezi ve incelemelerde bulundu. İl Başkanı Kırıkçı ilk olarak İlçe başkanlığında İlçe Başkanı Süleyman Deveci ve […]

İl Başkanı Kırıkçı’dan Bozova çıkarması
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • AK Parti İl Başkanı Abdurahman Kırıkçı geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek ilk olarak ilçe başkanlığında ilçe başkanı ve yönetimi ile bir araya geldi.

Fuat ARSLAN

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek çeşitli gezi ve incelemelerde bulundu. İl Başkanı Kırıkçı ilk olarak İlçe başkanlığında İlçe Başkanı Süleyman Deveci ve yönetimi ile kısa bir toplantı ve görüşme gerçekleştirdi. İlçe başkanlığında ilçe yönetimi ile bir araya gelen İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, burada yaklaşan genel seçimler olsun gerekse ilçedeki sorunlar ve ilçe yönetiminin sorunlarını istişare ettiği öğrenildi. Daha sonra Belediye Başkanı Suphi Aksoy’u makamında ziyaret eden İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl yönetim kurulu üyesi Süleyman Elgün, beraberinde İlçe koordinatörü, İbrahim Halil Çiftçi, İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Kadın Kolları Başkanı ile birlikte Belediye başkanı Suphi Aksoy ile istişarelerde bulundu. İl Başkanı daha sonra ise İlçe başkanlığına yer tahsisi yapan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve beraberindeki heyet ile birlikte yeni bina yerini inceledi.

FACEBOOK YORUMLARI