USD
EURO
ALTIN

Husumet barışla bitti

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Geçtiğimiz günlerde Avcı ve Durmazoğlu aileleri arasında yaşanan tatsız bir olaydan dolayı yaşan husumetin barışla sonuçlanması için öncü olan Belediye başkanı Suphi Aksoy her iki aileyi belediye’de bir araya getirerek barışın sağlanmasını sağladı. Düzenlenen barışta Bozova’nın kanaat önderlerinde M.Selim Yıldırım ve Yaşar Bilkan’da hazır bulundu. her iki aileyi bir araya getirerek bir […]

Husumet barışla bitti
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Geçtiğimiz günlerde Avcı ve Durmazoğlu aileleri arasında yaşanan tatsız bir olaydan dolayı yaşan husumetin barışla sonuçlanması için öncü olan Belediye başkanı Suphi Aksoy her iki aileyi belediye’de bir araya getirerek barışın sağlanmasını sağladı. Düzenlenen barışta Bozova’nın kanaat önderlerinde M.Selim Yıldırım ve Yaşar Bilkan’da hazır bulundu. her iki aileyi bir araya getirerek bir daha böylesi tatsızlıkların yaşanmaması adına her iki aile bireylerini barıştıran Belediye Başkanı Suhpi Aksoy, ‘ ilçemizde böylesi tatsız olayların aileler arasında bir daha yaşanmamasını temeni ediyorum. Bugün burada Avcı ve Durmazoğlu ailelerinin barıştırdık. İnşallah bu tür tatsızlıklar bir daha ilçemizde yaşanmaz. Her iki aileyi’de barıştan yana oldukları içinde kutluyorum’ dedi.

HUSUMET BARIŞLA SONUÇLANDI

Bozova ilçesinde geçtiğimiz günlerde Avcı ve Durmazoğlu aileleri arasında yaşanan tatsız bir olaydan dolayı yaşanan husumet barışla sonuçlandı. Her iki aile büyüklerini bir araya getirerek barışı sağlayan Belediye başkanı Suphi Aksoy belediye de bir araya gelen her iki ailede pandemiden dolayı kucaklamazlarken, tokalaşarak barıştakıları ve Belediye binasından birlikte ayrıldıkları görüldü.

FACEBOOK YORUMLARI