USD
EURO
ALTIN

HOŞGELDİN 2021

2020 Yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakırken, 2021 yılının huzur refah sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle 2020 yılı Dünyayı etkisi altına alan ve yaklaşık 2 milyon insanın yaşamını yetirdiği pandemi yılı olarak anılırken, 2021 yılında pandemisiz sağlıklı geçmesi bekleniliyor. ÖZEL HABER BOZOVA- acısıyla tatlısıyla 2020 yılını geride bırakırken, 2021 yılının başta İslam Alemi olmak üzere tüm […]

HOŞGELDİN 2021
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 2020 Yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakırken, 2021 yılının huzur refah sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle 2020 yılı Dünyayı etkisi altına alan ve yaklaşık 2 milyon insanın yaşamını yetirdiği pandemi yılı olarak anılırken, 2021 yılında pandemisiz sağlıklı geçmesi bekleniliyor.

ÖZEL HABER

BOZOVA- acısıyla tatlısıyla 2020 yılını geride bırakırken, 2021 yılının başta İslam Alemi olmak üzere tüm dünyaya huzur sağlık mutluluk getirmesini temennisiyle hoş geldin 2021 yılı diyoruz. 2021 yılı ile ilgili olarak başta siyasi ve ve STK’ların mesajları şöyle;

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI Süleyman Deveci; ‘öncelikle 2020 yılını geride bıraktığımız bugünlerde yaşanan her ne varsa geride kalmasını ve 2021 yılının ülkemize milletimize ilimize ve ilçemize huzur getirmesini diliyorum’ dedi.

BOZOVA BELEDİYE BAŞKANI Suphi AKSOY; ‘2020 Yılında dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de yaygın bir hale gelen covid-19 pandemi hastalığının bir an önce başta ilçemizde ilimizde ülkemizde ve tüm dünyada yok olmasını temenni ediyorum. Covid-19 ve diğer hastalıklarda hayatlarını kaybeden herkese Allah’tan rahmet dilerken, ülkemizin ve milletimizin bekası ve huzuru için görevi başında şehit olan tüm emniyet mensuplarımıza ‘da Allah’tan rahmet gazilerimize de uzun ömürler Allah’tan diliyorum. 2021 yılı hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. 2021 yılı inşallah huzur,refah ve mutluluk yılı olur’ dedi.

BOZOVA MHP İLÇE BAŞKANI Remzi Özaydın; yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize kast eden hiçbir odak hedefine asla ulaşamayacaktır. Milletimizin birlik ruhu, fesat odaklarının bütün tuzaklarını başlarına yıkacaktır. Dünyada ve Türkiye’de sevinç ve hüznün birlikte yaşandığı bir yıl geride kalacaktır. Cumhur İttifakı olarak, 2020 yılı içerisinde Covid-19 ve çok sayıda sıkıntıya birlikte göğüs gerip, elde edilen başarının gurur ve mutluluğunu milletçe paylaşıyoruz. Milli varlığı tehdit eden, milli haysiyeti hedef alan saldırıların üstesinden gelme gayretiyle bir yıl daha geride kaldı. Her yeni başlangıç gibi 2021 yılında, dünyada ve ülkemizde siyasi, sosyal, ekonomik belirsizliklerin meydana getirdiği risklerin ortadan kalkmasını, Covid-19 sürecinde ve her alanda iyileşmelerin artarak devam etmesini temenni ediyorum. İçimizde ve yakın çevremizde milli bekamızı tehdit eden terörist yapılanmalara karşı “Cumhur İttifakı” olarak aldığımız tedbirlerin ve attığımız kararlı adımların hayırlı neticelerini 2021 yılı içerisinde fazlasıyla görmeyi ümit ediyorum. İnşallah 2021 yılı, “tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet” hedefimizden bizi uzaklaştırmak isteyen terör şebekelerinin enerji ve heveslerinin kırıldığı bir yıl olacaktır. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize kast eden hiçbir odak hedefine asla ulaşamayacaktır. Milletimizin birlik ruhu, fesat odaklarının bütün tuzaklarını başlarına yıkacaktır” dedi.

BOZOVA CHP İLÇE BAŞKANI Ömer Gül; ‘beraberliğimizin ve kardeşliğimizin sürdürülebilir bir yıl olmasını dilerken, ‘ ülkemizin ve milletimizin refah seviyesinin yüksek olduğu bir yıl olmasını diliyorum. 2021 yılı 2020 yılında yaşanan tüm olumsuzluklara, acı ve göz yaşlarına rağmen 2021 yılının mutluluğu getirmesini yaşanılır bir dünya olmasını temenni ediyorum’ dedi.

BOZOVA ZİRAAT ODA BAŞKANI Fuat  Almas; ‘öncelikle 2020 yılında bölgemizde yaşanan başta afetler olmak üzere alın terini tarımda karşılamaya çalışan tüm tarım emekçilerimizin 2021 yılının daha bereketli geçmesini bekliyorum. 2021 yılında ülkemizin ekonomisinin adeta lokomotifi olan tarımda şahlanma yılı olmasını diliyorum. 2021 yılı bol bereketli emeğinin karşılığını alan çiftçi yılı olmasını diliyorum. Her umudun bir ışığı vardır. Ziraat odası olarak bizimde umudumuz ve ışığımız elbetteki tarımdır. Tarımda ne kadar verim alabilirsen alınan verimlerinin karşılığını alıyorsak işte bizde en mutlu kişi ve kişiler oluruz. 2020 yılını geride bıraktığımız bugünlerde geçen yılda yaşanan acıların 2021 yılında yaşanmamasını temenni ediyorum’ dedi.

BOZOVA ESNAF VE SANATKAR ODA BAŞKANI M.Nihat Satıcı; ‘2020 yılında yaşanan göz yaşı acı ve kederin 2021 yılında yaşanmaması dileklerimle başlamak istiyorum sözlerime, ‘ 2020 yılında dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgın hastalığından dolayı en büyşük sıkıntıyı elbetteki esnaflarımız yaşamıştır. Başta küçük esnafımız neredeyse sıftah yapmadan evine gider olmuştu. İnşallah 2021 yılı hem tüm halkımıza ve esnafımıza bolluk bereketli ve sağlıklı bir yıl olur’ dedi.

BOZOVA MUHTAR DERNEK BAŞKANI Müslüm Okan; ‘2021 yılı başta Bozova halkımıza ilimize ülkemize tüm dünyaya huzur sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. 2020 yılında dünya genelinde yaşanan covid-19 salgın hastalığı inşallah 2021 yılında bir an önce son bulur. Bu tür bulaşıcı hastalıklar inşallah bir daha yaşanmaz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI