USD
EURO
ALTIN

HEM’de aile boyu resim sergisi

Bozova Halk Eğitimi müdürlüğü pandemi döneminde farkındalık yaratmak adına başlatmış olduğu aile boyu resim yapıyorum. Sergisi geçtiğimiz hafta içerisinde kurum bahçesinde sergilendi. Pandemi sürecinde özellikle çocukların teknolojiye bağımlı olmamaları adına başlatılan resim yapıyorum. Projesi büyük ses getirdiği görüldü. Kurum bahçesinde gerçekleştirilen sergiye anne,baba,çocuk,öğreticilerin hazırlamış oldukları ortak resimler sergilendi. Özel haber Bozova Halk Eğitimi Merkezi ile […]

HEM’de aile boyu resim sergisi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Halk Eğitimi müdürlüğü pandemi döneminde farkındalık yaratmak adına başlatmış olduğu aile boyu resim yapıyorum. Sergisi geçtiğimiz hafta içerisinde kurum bahçesinde sergilendi.
  • Pandemi sürecinde özellikle çocukların teknolojiye bağımlı olmamaları adına başlatılan resim yapıyorum. Projesi büyük ses getirdiği görüldü.
  • Kurum bahçesinde gerçekleştirilen sergiye anne,baba,çocuk,öğreticilerin hazırlamış oldukları ortak resimler sergilendi.

Özel haber

Bozova Halk Eğitimi Merkezi ile Şanlıurfa Yeşilay Derneği’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu 5. resim çalıştayı Halk Eğitim merkezi’nin bahçesinde gerçekleştirildi. Kurum bahçesinde açılan sergiye İlçe Kaymakamı Akın Oruç başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karakeçili, Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Ahmet Aksoy, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü İzzet Kılıç, İlçe Milli Eğetim Şube müdürleri, Yeşilay Şanlıurfa Şube başkanı  Muharrem Çelik ,Usta öğreticilerimiz, anneleri, öğrenciler ve öğretmenleri katıldı sergi ile ilgili bir açıklamada bulunan Halk Eğitim Müdürü Sait Boybey, 5. çalıştayımızın ana teması anne baba öğrenci ve öğretmen birlikte resim yapıyor özellikle bu pandemi süreci ile birlikte çocuklarımızın bağımlı hale gelmeye bir adım daha yaklaştığini düşünerek az da olsa çocuklarımızı ve anne babalarını telefon bağımlılığı televizyon bağımlılığı internet bağımlılığından birazcık uzaklaştırabilmek için halka açık bir alanda resim çalıştayı düzenlendi çalışmaya çok yoğun bir ilgi olduğu gözlendi özellikle sokaktan geçen insanların çok dikkatlerini çekti bu pandemi sürecinde sosyal mesafede dikkat edilerek mümkün olduğu kadar az katılımcıyla etkinlik gerçekleştirildi etkinlikte ortaya çıkarılan ürünler Halk Eğitim Merkezi’nin bahçesinde ve koridorlarında sergilediğimiz serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın M.Nurullah Karakeçili gerçekleştirdi. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bugün bizleri yalnız bırakmayan başta İlçe kaymakamımız Akın Oruç olmak üzere tüm davetlilere ayrı ayrı şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum’ dedi.

AİLE BOYU RESİM YAPTILAR

Halk eğitim merkezi tarafından pandemi döneminde özellikle evlerinde kalan çocuklar olmak üzere anne babaların teknolojiye bağlı kalmamaları adına başlattığı birlikte resim yapıyorum. Projesine ilgi bir hayli yüksek olduğu öğrenildi. Evde ve halk eğitimde yapılan resimler kurum bahçesinde sergilendi. Sergide eserlerini sergileyen anne,baba, çocuk ve öğreticilerin bir hayli heyecanlı oldukları da gözlerden kaçmadı.

 

FACEBOOK YORUMLARI