USD
EURO
ALTIN

Hedefimiz kalıcı hizmetler

Abdullah POLAT BOZOVA- Göreve geldiği ilk günden bu yana belediyecilik anlamında değişime giden Bozova belediyesi yapılan hizmetlerin yanı sıra yapılacak hizmetler noktasında da çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Hizmetler ile ilgili olarak Bozova Belediye Başkan Vekili Kaymakam Zekeriya Göker, ‘geride bıraktığımız 4 aylık süreçte başta belediyenin 2,5 trilyon borcunu ödedik. Bunun yanı sıra yine belediyecilik […]

Hedefimiz kalıcı hizmetler
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Göreve geldiği ilk günden bu yana belediyecilik anlamında değişime giden Bozova belediyesi yapılan hizmetlerin yanı sıra yapılacak hizmetler noktasında da çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Hizmetler ile ilgili olarak Bozova Belediye Başkan Vekili Kaymakam Zekeriya Göker, ‘geride bıraktığımız 4 aylık süreçte başta belediyenin 2,5 trilyon borcunu ödedik. Bunun yanı sıra yine belediyecilik anlamında çalışmalarımız aralıksız olarak sürmektedir. Hizmetler noktasında tüm Bozova halkımızın beklediği çalışmalarımızı bundan sonraki süreçte hızlandırarak devam ettireceğiz. Kısa vadeli değil uzun vadeli ve kalıcı eserler bırakma adına hazırlıklarımızı yapmaktayız’ dedi.

KIRSALDAKİ HİZMETLER KISA SÜREDE BİTECEK

Özellikle Kırsal mahallelerde başta taziye evleri olmak üzere stabilize yol, ve asfaltlama çalışmaları ile ilgili olarak projelerin hazırlandığı ve bu projelerin kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmalar yapılacağını belirten Belediye Başkan Vekili Kaymakam Zekeriya Göker, 1 yıl sonra istediğimiz tüm hizmetleri istenilen sevide tamamlayacağız. 4 aylık süreçte başta temizlik olmak üzere diğer hizmetleri de eksiksiz ve tam anlamıyla yapma adına günün 24 saati ekiplerimiz gerekli çalışmaları yapıyor ve yapmaya da devam edecektir. Belediyecilik vizyonumuzda günü birlik değil kalıcı ve uzun vadeli projeler hazırlamaktayız. Ülkemiz ve Bozova ilçemiz zor bir süreçten geçmektedir. Önemli olan bu zoru süreci en iyi şekilde değerlendirmek ve ilçemize en iyi hizmeti sunmak olacaktır’ dedi.

EKİPMAN EKSİKLİKLERİMİZİ TAMAMLIYORUZ

Başta çöp toplama araçları olmak üzere ilaçlama ve diğer hizmetler için araç ve ekipman eksikliklerimizi bir bir tamamlıyoruz açıklamasında bulunan Bozova Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, ‘ önümüzdeki günlerde her alanda hizmetleri hızlandırmak adına ve halkımıza sağlıklı ve uzun ömürlü hizmetler verme adına gerekli çalışmalarımızı yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Halkımızdan biraz daha sabır istiyoruz. Umut ediyorum ki Bozova ilçemize çakılacak her çivi uzu n vadeli olacaktır’ dedi.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI