USD
EURO
ALTIN

HDP Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Çakmak;‘Bozova’Belediye başkanlığına neden adayım’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde HDP’den Bozova Belediye Başkan Aday Adayı olan Mahmut Çakmak, Bozova merkez ve kırsal mahallelerindeki tüm sorunları yakında bilen birisi olarak Belediye Başkanlığına talibim. Halkımızın vereceği destekle inşallah öncelikle aday daha sonra ise belediye başkanı olarak hizmet edeceğim. Siyasette 2010 yılında CHP İlçe başkanı olarak başladım. […]

HDP Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Çakmak;‘Bozova’Belediye başkanlığına neden adayım’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde HDP’den Bozova Belediye Başkan Aday Adayı olan Mahmut Çakmak, Bozova merkez ve kırsal mahallelerindeki tüm sorunları yakında bilen birisi olarak Belediye Başkanlığına talibim. Halkımızın vereceği destekle inşallah öncelikle aday daha sonra ise belediye başkanı olarak hizmet edeceğim. Siyasette 2010 yılında CHP İlçe başkanı olarak başladım. 2011 yılında BDP ‘ye geçtim 2014 mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerine BDP’Den Bozova Belediye Başkan Aday adayı oldum. Akabinde yine ayni partiden Bozova Belediye meclis üyesi olarak seçildim. Bunun yanı sıra 1990 yılında kurmuş olduğum peyzaj ve kanalizasyon ürünleri üzerine şirket kurdum. Şirkette 100 civarında kişiye istihdam sağladım. Halen çiftçilik ve müteahhitlikle uğraşmaktayım. Bozova ilçemizin en büyük mahallelerinden biri olan Karacaören mahallesinde çiftçilikle uğraşmaktayım’dedi 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde geçtiğimiz günlerde HDP Şanlıurfa il başkanlığında Bozova belediye Başkan aday adaylığı için müracaatta bulundu. Mahmut Çakmak evli 9 çocuk babası aynı zamanda iyi derecede Almanca bilmektedir.

BOZOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA NEDEN ADAYIM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIM NEDİR

31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerinde HDP’den Bozova Belediye başkan aday adayı olan Mahmut Çakmak, Bozova belediye başkanlığına neden adayım belediyecilik anlayışım nedir sorusuna şöyle açıklık getirdi. ‘Bozova bölgesinin toplumsal yapısını göz önüne aldığımda;sosyo-ekonomik kültürel ve her türlü toplumsal alanda halka hizmet götürme gerektiğini, bu hizmetlerin toplumsal dönüşüme büyük katkı vereceğini biliyorum. Hizmetin her aşamasında izlenilecek akla ve moderniteye dayalı metod yanında güler yüz.nezaket,ilgi ve sorumluk yaşadığımız bu kenti daha yaşanabilir kılacağı bilincindeyim. Belediyecilikte sosyal ve teknik hizmet alanında üstün başarılar gösterip halkın memnuniyeti ön planda tutacağıma ve çözüm üretme konusunda maksimum performans göstereceğime inancım tamdır. Resmi mevki makamı hakkın ve halkın hizmetine sunarak halkın her türlü sosyal hizmetini en iyi şekilde yerine getireceğimi ve hizmeti hiçbir siyasi partiyi,partiliyi, hiçbir zümre soy ayrımcılığını yapmaksızın yerine getirebileceğimi taahhüt ediyorum. Ben bir Bozova’lı vatandaş;olarak yıllardan beri Bozova halkının belediyeden hizmet alma konusunda yetersiz kaldığını,belediyeyi yönetenlerin halkı muhatap almadığını,toplumsal sorunlara ortak çözümler üretilemediğini gördüm. Katılımcı bir belediye anlayışından uzak,kendi bildikleri doğrultuda halkın taleplerine kulak vermeden bu şehri yönetenler bu anlayışları ile Bozova’yı çağın gerisinde bırakmaktadırlar. Bu anlayışı değiştirmek Bozova’yı hak ettiği bir biçimde yeniden var etmek için aday oluyorum. Bir Bozova’lı olarak Bozova’nın toplumsal ihtiyaçları ve hizmet eksikliklerini görüyor ve bu durumu Bozova’nın hak ettiğini düşünmüyorum. Gerek siyasette aktif rol aldığım gerekse yurt dışı ve yurt içi iş sektöründe yöneticilik faaliyetlerimdeki tecrübeme dayanarak Bozova’ya yakışır bir yönetimi oluşturacağımın bilinci ile makamın değil sizlerin gönlünde yer edinmeyi temel prensibim olarak görüyorum. Bozova hak ettiği günlerin eşiğine gelmiştir. Bozova’ya kazandıracağımız hizmetleri ve bu hizmetlerin yolunda hizlerin teveccühü ile bu haklı gururu yaşamaya talibim. Halk belediye için değil belediye halk içindir düsturu ile yola çıkıyorum. Alan el değil veren el olacağız ki hep birlikte daha güzel yarınlara uzanabilelim’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI