USD
EURO
ALTIN

Halka Covid 19 maskeleri belediyeden

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de ilk görülen Covid19 (Corona Virüs) salgınlığına karşın Bozova belediyesi tedbirleri elde bırakmayarak her türlü dezanfekte çalışmalarının yanı sıra yine halkın sağlığını ön planda tutarak Halk eğitimi merkezi tarafından hazırlanan 38 bin maske Bozova kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki halkın en yoğun olarak kullandığı market, bakkal, […]

Halka Covid 19 maskeleri belediyeden
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de ilk görülen Covid19 (Corona Virüs) salgınlığına karşın Bozova belediyesi tedbirleri elde bırakmayarak her türlü dezanfekte çalışmalarının yanı sıra yine halkın sağlığını ön planda tutarak Halk eğitimi merkezi tarafından hazırlanan 38 bin maske Bozova kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki halkın en yoğun olarak kullandığı market, bakkal, fırın,kasap,sağlık ocaklarının yanı sıra halkada tek tek dağıtımını gerçekleştirdi. Halen halk eğitim merkezinde üretilen maskelerin dağıtım devam ediyor. Maske dağıtımın yanı sıra yine hijyen olarak 3 bin adet kolonya da esnaflara ve halka dağıtıldı. Maske ve kolonyanın yanı sıra kent merkezindeki tüm cadde ve sokakları da dezanfekte eden Bozova belediyesi halkın sağlığına büyük önem veriyor.

HEDEFİMİZ HALKIN SAĞLIĞIDIR

Halk sağlığını ön planda tutan Bozova belediyesi her alanda olduğu gibi sağlık alanında halkı düşünerek çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bugüne kadar dağıtım gerçekleştirilen maske ve kolonyanın yanı sıra halkın toplu araç olarak kullandığı araçları ve diğer tüm araçları da dezanfekte eden Bozova belediyesi gece gündüz demeden dezanfekte çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Maske dağıtımının yanı sıra bugüne kadar bin kişiye dezanfekte için hijyen dağıtımını gerçekleştirirken, 3 bin kolonya dağıtımını da gerçekleştirdi. Corona virüs salgın hastalığına karşı her türlü önlemleri aldıklarını belirten belediye başkanı Suphi Aksoy, ‘ belediye ekiplerimizce bugüne kadar bu salgın hastalığına karşı halkımıza gerekli tüm hijyen için gece gündüz demeden çalışmalarda bulundu. amacımız gerek ülkemizde gerekse ilçemizde corona virüs’e karşı önlemleri artırarak en iyi şekilde korunmayı sağlamaktır. Başta Sağlık Bakanlığımız ile İçişleri bakanlığımızın almış olduğu önlemlerin yanı sıra belediye olarakta bizde her türlü önlemlerimizi aldık ve almaya da devam ediyoruz. Bugüne kadar dağıtımını gerçekleştirdiğimiz başta maske ve kolonya olmak üzere hijyen için dezanfekte çalışmalarında emeği geçen başta belediye personelimiz olmak üzere halk eğitim merkezinde çalışan kurs hocaları kursiyerlerine de teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu salgın hastalığın üstesinden geleceğiz. Halkımızdan bu süreçte ev kalmaları hem kendi sağlıklarını hem de sevdiklerinin sağlıklarını önemsemelerini istiyoruz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI