USD
EURO
ALTIN

HALİL EREN, ŞANLIURFA’DA HEYECAN YARATTI

Türkiye’nin birçok yerinde ve son olarak Batman’da başarılı bir idarecilik dönemi geçirdikten sonra, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Halil Eren, kentte ilk günden heyecan yarattı. 08 Haziran 2020 tarihi itibariyle ayağının tozuyla Şanlıurfa’daki görevine başlayan Halil Eren, kısa zamanda güçlü bir ekiple Gençlik ve Spor alanında çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. Kendisini bu göreve layık […]

HALİL EREN, ŞANLIURFA’DA HEYECAN YARATTI
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Türkiye’nin birçok yerinde ve son olarak Batman’da başarılı bir idarecilik dönemi geçirdikten sonra, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Halil Eren, kentte ilk günden heyecan yarattı.
08 Haziran 2020 tarihi itibariyle ayağının tozuyla Şanlıurfa’daki görevine başlayan Halil Eren, kısa zamanda güçlü bir ekiple Gençlik ve Spor alanında çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. Kendisini bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve emeği geçenlere teşekkür eden Eren, kendisine güvenenlere karşı hizmet ederek, mahcup etmeyeceğini söyledi.
“PEYGAMBERLER ŞEHRİNE HİZMET YAKIŞIR”
‘Peygamberler Şehri Şanlıurfa’nın kadim halkı için canla başla çalışacağız’ diyen Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “İlimiz merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerimizde, beldelerimizde ve hatta köylerimize bile hizmet götürmekten çekinmeyeceğiz. Ülkemizde pandemi sürecinin normalleşmesinin ardından hayata geçireceğimiz projelerimizi Sayın Valimiz Abdullah Erin ve vekillerimizin desteğiyle hayata geçireceğiz. Şube, ilçe, yurt ve gençlik birimleri müdürlerimizle Şanlurfa’nın gençleri ve sporu için el birliğiyle başarılı çalışmalar yapacağız. Kısa zamanda büyük bir aile olduğumuzu halkımıza göstermek için projelerimizi kamuoyuna paylaşacağız. Çünkü halka hizmet, hakka hizmettir. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.(Haber MERKEZİ)

FACEBOOK YORUMLARI