USD
EURO
ALTIN

Halfeti MYO Öğrencilerin başarısı

Halfeti Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Mersun Büyükşehir Belediyesi ve Toros Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Yörük ve gastronomi festivalinde aşçılık programında altın,bronz madalya kazandılar.   Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Toros Üniversitesi işbirliğinde Mersin Darısekisi’nde düzenlenen Yörük Kültürü ve Gastronomi Günleri Festivali’nde Halfeti Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencilerinden Cuma YILDIZ ve Ergün DEMİR altın madalya,Fevziye KAYALI ve Zinnur […]

Halfeti MYO Öğrencilerin başarısı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Halfeti Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Mersun Büyükşehir Belediyesi ve Toros Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Yörük ve gastronomi festivalinde aşçılık programında altın,bronz madalya kazandılar.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Toros Üniversitesi işbirliğinde Mersin Darısekisi’nde düzenlenen Yörük Kültürü ve Gastronomi Günleri Festivali’nde Halfeti Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencilerinden Cuma YILDIZ ve Ergün DEMİR altın madalya,Fevziye KAYALI ve Zinnur KAYA gümüş madalya, Işıl KARACIK ve Hilal YILDIZ ise bronz madalya kazanarak kategorideki tüm ödülleri aldı..Yörük kültürüne ait ana yemeklerin geleneksel veya modernize sunumu kategorisinde gerçekleşen ve yoğun ilgi gösterilen yarışmada öğrencilerimizin tabakları festivale katılanlar ve jüri tarafından tam not aldılar.Etkinlik boyunca workshop, ana yemek yarışması ve söyleşilere katılan Halfeti Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, bilgi ve lezzet dolu bir gün geçirdi. Workshop kısmında deneyimli şeflerin Yörük kültürüne ait hazırladıkları yemekleri öğrenme fırsatı buldu. Etkinliğin söyleşi bölümünde ise Halfeti Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mehmet Fatih Kayran ‘Coğrafi İşaretlemenin Geleneksel Ürünlerin Tanıtımında Önemi’ konusunda söyleşi gerçekleştirdi. Şenlik sonunda katılım belgelerini alan Aşçılık programı öğrencileri, hem teorik hem de pratik uygulamaları kapsayan kişisel ve mesleki gelişimleri açısından katkı sağlayan bir etkinlikte bulunmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler.Üniversitemizi başarı ile temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.(Haber MERKEZİ)

FACEBOOK YORUMLARI