USD
EURO
ALTIN

GÖKER, Fuat Atmaca’ya sahip çıktı

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER, İlçemiz genelinde ikamet eden yetim, öksüz, dul ve fakir ailelere desteğini tüm hızıyla sürdürüyor. İlçemiz Koçhisar Mahallesi’nde 1 odalı evde yalnız yaşayan Fuat ATMACA’nın sesine kulak veren Kaymakam/Belediye Başkanı GÖKER, Vakıf personellerine talimat vererek, yaşamını kolayca sürdürebilmesi için bir evde ihtiyaç duyulan tüm beyaz eşyalarının […]

GÖKER, Fuat Atmaca’ya sahip çıktı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER, İlçemiz genelinde ikamet eden yetim, öksüz, dul ve fakir ailelere desteğini tüm hızıyla sürdürüyor. İlçemiz Koçhisar Mahallesi’nde 1 odalı evde yalnız yaşayan Fuat ATMACA’nın sesine kulak veren Kaymakam/Belediye Başkanı GÖKER, Vakıf personellerine talimat vererek, yaşamını kolayca sürdürebilmesi için bir evde ihtiyaç duyulan tüm beyaz eşyalarının yanında, evde ihtiyaç duyulan tüm tefrişatının alımını gerçekleştirdi.

Ev eşyalarının teslimatı için Bozova Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Müslüm TURGUT, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Veysel CAN, Vakıf Personeli Sabri Cemil SATICI ve yardım dağıtım gönüllüsü Ali Akgün hazır bulundu. Beyaz eşyaların teslimatında ve halı döşemesinde vakıf personelleri adeta kendi elleriyle yerleştirme, döşeme ve temizliğini yaparken, her zaman ki gibi amirlik değil hizmetkar olarak bir kez daha çalışmasını sergilemiş oldu. Beyaz eşya ve ev tefrişatı desteğinde bulunulan Fuat Atmaca; ‘’Başta kaymakamımız olmak üzere Yazı İşleri Müdürü, Vakıf Müdürü ve tüm vakıf çalışanlarına teşekkür ediyorum. Beni son derece memnun etmişlerdir Allah emeği geçen herkesten razı olsun, Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.’’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI