USD
EURO
ALTIN

GÖKER duyarsız kalmadı

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı hizmetlerine ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor. Vakıf, bugüne kadar onlarca evsizi ev sahibi yaparken onların diğer ihtiyaçlarını da tamamlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Karacaören Mahallesi’nde tek başına yaşan Derviş TOPRAK isimli vatandaşa Kaymakam/Belediye Başkanı V. Zekeriya GÖKER’in talimatı ile kerpiç, yıkılmaya yüz tutmuş, insanın […]

GÖKER duyarsız kalmadı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı hizmetlerine ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor. Vakıf, bugüne kadar onlarca evsizi ev sahibi yaparken onların diğer ihtiyaçlarını da tamamlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Karacaören Mahallesi’nde tek başına yaşan Derviş TOPRAK isimli vatandaşa Kaymakam/Belediye Başkanı V. Zekeriya GÖKER’in talimatı ile kerpiç, yıkılmaya yüz tutmuş, insanın insanca yaşayamayacağı evi Vakıf tarafından yıktırılıp yerine daha güzel, insanca yaşanabileceği yeni bir ev yapılmıştı. 16.10.2017 tarihli gazetemizin ‘’Derviş Kimsesiz Değil’’ haberini yaptığımız Derviş TOPRAK’ın yeni evinin açılışını yapan Sayın GÖKER, yeni yapılan evin başta beyaz eşyası olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılamak adına öncülük etti. Cuma günü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları Derviş Toprak’ın yaşadığı eve giderek onun evini adeta döşediler. Vakıf çalışanları halkımızın hizmetkarı olduklarını bir kez daha sergilemiş oldu. Evin tüm eşyalarının taşınmasında ve döşemesinde bizzat kendileri ilgilenerek hiçbir eksiğin olmaması içinde büyük bir titizlik gösterdikleri gazetemizce gözlemlendi.

GÖKER, KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR.

Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı V. Zekeriya GÖKER, Belediyenin ve Vakfın tüm imkanlarının seferber edilerek, gariban, yetim, öksüz ve kimsesizlere ulaşma ve yardımda bulunma adına, adeta devletin sosyal imkanlarını, merhamet ve şefkat elini herkese uzatıyor. Göreve geldiği günden bu yana Bozova’nın kalkınması gelişmesi ve olması gereken yerde olması için de gerek Kaymakamlığın gerekse de Belediyenin tüm imkanlarını halka sunmuş bulunmaktadır. Günün her saatinde devletin hizmet kapısını ve sosyal politikalarını vatandaşa sunan Kaymakam ve Belediye Başkanı V. Zekeriya GÖKER, biz halka hizmetkar olmak için hizmet aşkı ile tüm çalışanlarımızla hizmet etmek adına varız. Milleti yaşat ki Devlet yaşasın şiarı ile hizmet ediyor.

GAZETEMİZDEN TAM DESTEK

Bozova ilçe merkezi başta olmak üzere Kırsal alanda da hizmet noktasında başta Kaymakamlık olmak üzere Belediye ve diğer tüm kurumlara destek anlamında gerekeni fazlasıyla yerine getiriyoruz. 16 Ekim 2007 tarih ve 362 sayılı gazetemizde ‘’Derviş Kimsesiz Değildir’’ haberimizle birlikte Bozova Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın ne kadar duyarlı olduğuna bir kez daha şahitlik ettik. Gazetemiz adına emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

FACEBOOK YORUMLARI