USD
EURO
ALTIN

Göker Bozova’ya atandı

Abdullah POLAT BOZOVA- 30 Kasım kaymakamlar kararnamesinin açıklanması ile birlikte Bozova ilçe Kaymakamlığına Elazığ Vali Yardımcısı Zekeriya Göker atanırken, 11 kasımdan açığa alınan Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı ise Mardin valiliği hukuk Müşavirliği görevine atandı uzun bir aradan sonra Bozova kaymakamlığına atanan Zekeriya Göker Bozova ilçesine gelerek görevine başlayacağı öğrenildi. 15 AYDA 4 KAYMAKAM DEĞİŞTİ 2015 […]

Göker Bozova’ya atandı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- 30 Kasım kaymakamlar kararnamesinin açıklanması ile birlikte Bozova ilçe Kaymakamlığına Elazığ Vali Yardımcısı Zekeriya Göker atanırken, 11 kasımdan açığa alınan Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı ise Mardin valiliği hukuk Müşavirliği görevine atandı uzun bir aradan sonra Bozova kaymakamlığına atanan Zekeriya Göker Bozova ilçesine gelerek görevine başlayacağı öğrenildi.

15 AYDA 4 KAYMAKAM DEĞİŞTİ

2015 yılı Ağustos ayında Karataş Kaymakamlığına atanan Recep Öztürk’ün yerine atanan Hani Kaymakamı Hidayet Sarı ile birlikte başlayan kaymakam değişikliği 30 kasım 2016 tarihinde Zekeriya Göker ile noktalandı. 15 ayda 4 kaymakam değiştiren Bozova ilçesi inşallah bundan sonra 2 yıllık olarak kaymakam değişliği yaşamaz. 5 yılda Caner Akgün, Oğuiz Şenlik, Recep Öztürk,Hidayet Sarı, Oğuz Şenlik geçici en son olarakta Elazığ Vali Yardımcısı Zekeriya Göker ile kaymakam değişikliği serüveni devam etti.

zekeriya-goker

FACEBOOK YORUMLARI