USD
EURO
ALTIN

Gençlik merkezin ilk harcı atıldı

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bozova Belediyesi her mahalleye gençlik merkezi projesi kapsamında Bozova merkez Kırmızıpınar mahallesinde daha önce ihalesi yapılan gençlik merkezin ilk harcı atıldı. Belediye Başkanı Suphi Aksoy talimatları ile her mahalleye gençlik merkezi projesinin ilki ı kırmızıpınar mahallesinde başladı. Başkan Aksoy gençliğe ve gençlere verdiği önemle gençlere yönelik olarak gençlik merkezlerin ilki olan kırmızıpınar […]

Gençlik merkezin ilk harcı atıldı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bozova Belediyesi her mahalleye gençlik merkezi projesi kapsamında Bozova merkez Kırmızıpınar mahallesinde daha önce ihalesi yapılan gençlik merkezin ilk harcı atıldı. Belediye Başkanı Suphi Aksoy talimatları ile her mahalleye gençlik merkezi projesinin ilki ı kırmızıpınar mahallesinde başladı. Başkan Aksoy gençliğe ve gençlere verdiği önemle gençlere yönelik olarak gençlik merkezlerin ilki olan kırmızıpınar mahallesi gençlik merkezinde çalışmalar dolu dizgin olarak çalışmalar devam ediyor. gençlik merkezinin ilk harcı atılarak kısa sürede gençlik merkezin hizmete girmesi adına çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

BAŞKAN AKSOY GENÇLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ

Belediye başkanı Suphi Aksoy gerek seçim vaatlerinde gerekse seçim sonrasında gençlere büyük önem verdiğini ve gençlere yönelik olarak projelerini en yakın sürede hizmete sunacağı müjdesinin ilkini verdi. Kırmızı pınar mahallesinde daha önce ihalesi yapılan gençlik merkezinin ilk harcıda ve temel dökme işini başları. Kısa sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması bekleniliyor.

FACEBOOK YORUMLARI