USD
EURO
ALTIN

Gençlerimiz toplumun dinamikleridir

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova AK Parti Gençlik kollarının 5. Olağan kongresinde konuşan AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, ‘ toplumların temel taşlarını gençler oluşturmaktadır. Gençlerimizin toplumun dinamikleridir. Toplumların önünü açan gençlerdir. Bunu en barizini 15 temmuzda gördük. Gençlerimize müteşekkiriz. Gençlerimizin azmi ve çalışma aşkıyla toplumlar ayakta durur’ dedi. GENÇLİĞİNE SAHİP ÇIKMAYAN TOPLUMLAR YOK OLMAYA […]

Gençlerimiz toplumun dinamikleridir
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova AK Parti Gençlik kollarının 5. Olağan kongresinde konuşan AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, ‘ toplumların temel taşlarını gençler oluşturmaktadır. Gençlerimizin toplumun dinamikleridir. Toplumların önünü açan gençlerdir. Bunu en barizini 15 temmuzda gördük. Gençlerimize müteşekkiriz. Gençlerimizin azmi ve çalışma aşkıyla toplumlar ayakta durur’ dedi.

GENÇLİĞİNE SAHİP ÇIKMAYAN TOPLUMLAR YOK OLMAYA MAHKUMDUR

Bozova AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, ‘gençliğine sahip çıkmayan toplumlar her zaman kaybetmeye mahkumdur. Gerek parti olarak gerekse ülke olarak her zaman gençlerimizin önünü açtık ve açmaya da devam edeceğiz. Ülkemiz gençlerimizle daha dinamik daha güçlü bir ülke olarak yola devam etmektedir. Gençlerimiz her zaman sorumlulukların bilincindedirler’ dedi.

BİRBİRİMİZLE UĞRAŞMAYI BIRAKMALIYIZ

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, ‘her zaman birlik beraberlik ve kardeşlik ilkeleri doğrultusunda hareket etmeliyiz. Birbirimizle uğraşmayı bırakmalı bir birimizle kenetlenmeli ve birlikte hareket etmeliyiz. Bizler adeta et ve tırnaktan oluşmaktayız. Nasıl ki etle tırnak birbirinden ayrılmaz ise bizlerde birbirimizle sürekli olarak kenetlenmeli ve o doğrultuda hareket etmeliyiz. Sözlerime bu hadisi şerif eli bitireceğim. Kim ki kardeşinin yaptığı işten dolayı ayıplar ise ölmeden kendisi de o ayıbı yaşayıp öyle ölür.bizler her zaman ayıplarımızı birbirimize karşı kullanmaktan ziyade ayıplarımızı örtmeli ve birlikte hareket etmeliyiz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI