USD
EURO
ALTIN

fitneyle değil birlikle başaracağız

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova AK Parti 6.olağan Kongresinde AK Parti Genel Merkez Tarafından başkan adayı gösterilen ve yapılan seçimde ayrı bir listenin çıkmasıyla kongreye gölge düşürmeye çalışan şer odaklar istediklerini elde edemedikleri gibi, AK Parti İlçe Başkanı Seçilen Eczacı Süleyman Deveci ve Yönetimi geçtiğimiz hafta başında İlçe teşkilatında düzenlenen Devir teslim töreni ile görevi Mevcut […]

fitneyle değil birlikle başaracağız
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova AK Parti 6.olağan Kongresinde AK Parti Genel Merkez Tarafından başkan adayı gösterilen ve yapılan seçimde ayrı bir listenin çıkmasıyla kongreye gölge düşürmeye çalışan şer odaklar istediklerini elde edemedikleri gibi, AK Parti İlçe Başkanı Seçilen Eczacı Süleyman Deveci ve Yönetimi geçtiğimiz hafta başında İlçe teşkilatında düzenlenen Devir teslim töreni ile görevi Mevcut başkan Avukat Mehmet Akgün’den devralarak göreve başladılar. Hafta boyunca gerek Bozova merkezde olsun gerekse kırsal mahallelerde ve Şanlıurfa’dan tebrik ziyaretlerine gelen misafirlerini ağırlayan başkan Eczacı Süleyman Deveci, gerek tebrik ziyaretleri ile ilgili gerekse kongre ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘ hafta başında görevi devralmamızla birlikte bizleri tebrik ziyaretine gelen tüm Partililerimize gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. ’20 ocakta gerçekleşen kongreye gölge düşürmeye çalışan şer odakları da istediklerini elde edemediler. AK Parti ailesi büyük bir ailedir. Bugün genel merkez tarafından bana ve diğer tüm yönetimdeki arkadaşlarıma verdikleri görevi en iyi şekilde icra etmek adına görevi devraldık. Artık geriye bakmayacağız. Önümüze bakacağız. Önümüzde yapılacak yerel ve genel seçimlerine çok iyi bir şekilde hazırlanarak ilçemizde Partimizin hak ettiği yere gelmesi için günün 24 saatini çalışmaya ve halkımıza adayacağız. Durmak yok yola devam  diyerek bu bayrağı devraldık. Alnımızın akıyla halkımızın desteğiyle hep birlikte başarıya Ulacağız. Genel ve yerel seçimlerde elde edeceğimiz başarı benim değil hepimizin başarısı olacaktır. Başarısız olmamız halinde benim karneme işlenecektir. Her şeyin bilincinde ve farkındayım’ dedi.

BAŞKAN SÜLEYMAN DEVECİYE TAM DESTEK

Bozova AK parti 6. Olağan Kongresi öncesi ve kongre sonrasında AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveciye destekler her geçen artarak devam ederken, geçtiğimiz hafta içerisinde hafta boyunca tebrik ziyaretine gelen misafirler, sonuna kadar Başkan Süleyman Deveci’ye destek vereceklerini belirtirlerken, ‘ öncelikle yeni seçilen Başkan Süleyman Deveci ve yönetimine başarılar diliyoruz. Yeni yönetimle birlikte AK Parti gücüne güç katarak çalışacaktır. Bizlerde hem başkana hem de yönetimine sonuna kadar desteklerimizi eksik etmeyeceğiz. Geçmişte nasıl ki Bozova AK Partinin kalesiydi. Önümüzdeki aylarda yapılacak yerel ve genel seçimlerde de bunu yeniden göstereceğiz. Bozova Şanlıurfa’da AK partinin kalesi olacaktır. Yeni yönetim bunu başaracak güçtedir. Bundan eminiz’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI