USD
EURO
ALTIN

Fırat can alıyor

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Son günlerde Atatürk barajı göletine serinlemek için giren 5 kişi yaşamını yetirirken, yetkililerin tüm uyarılarına rağmen gölete girdikleri öğrenildi. Geçtiğimiz hafta sonunda Bozova Arıkök kırsal mahallesi arkasında bulunan Atatürk barajı göleti kenarında piknik için giden 3 vatandaş suda boğularak can verirken, daha önceki günlerde Çatak tesislerinde 19 yaşındaki bir genç ve Yaslıca […]

Fırat can alıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Son günlerde Atatürk barajı göletine serinlemek için giren 5 kişi yaşamını yetirirken, yetkililerin tüm uyarılarına rağmen gölete girdikleri öğrenildi. Geçtiğimiz hafta sonunda Bozova Arıkök kırsal mahallesi arkasında bulunan Atatürk barajı göleti kenarında piknik için giden 3 vatandaş suda boğularak can verirken, daha önceki günlerde Çatak tesislerinde 19 yaşındaki bir genç ve Yaslıca mahallesi arkasında bulunan Atatürk barajı göletinde de 18 yaşındaki bin genç suda boğularak can verdi.

SICAKLAR CAN ALDI

Sıcak havada bunalan vatandaşlar serinlemek için girdikleri Atatürk barajı göletinde yaşamlarını boğularak verirlerken, hem yakınlarını hem de sevenlerini üzdüler. Atatürk barajı göletine girilmemesi hususunda tüm uyarılara rağmen vatandaşlar serinlemek adına girdikleri göletten sağ çıkamadıkları öğrenildi. Boğulma vakalarının artması ile birlikte vatandaşlar özellikle sıcak havalarda serinlemek için baraj göleti yerine yapılacak yüzme havuzlarında serinlemek istediklerini ve baraj göletinde başka canların yok olmamasını istedikleri öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI