USD
EURO
ALTIN

Evsizler ev sahibi oluyor

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Maddi durumu iyi olmayan ve vakıftan yardım alan vatandaşların yanı sıra evi olmayan evi yıkık ve harabe olan vatandaşların imdadına Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı yetişiyor. Bugüne kadar onlarca evsizi ev sahibi yapan Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı dur durak bilmeden kimsesizlerin ve […]

Evsizler ev sahibi oluyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Maddi durumu iyi olmayan ve vakıftan yardım alan vatandaşların yanı sıra evi olmayan evi yıkık ve harabe olan vatandaşların imdadına Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı yetişiyor. Bugüne kadar onlarca evsizi ev sahibi yapan Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı dur durak bilmeden kimsesizlerin ve çaresizlerin sesine kulak vererek imdadına yetişiyor.

EVSİZLER EV SAHİBİ OLUYOR

Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına maddi durumu iyi olmayan evsiz vatandaşların idmanına yetişmeye devam ediyor. Bugüne kadar bir çok aileyi ev sahibi yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı yardımlarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ev ve barınak için vakfa yapılan müraacatları değerlendiren vakıf mütevelli heyeti Kaymakam ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker’in oluru ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ev için müracaatta bulunan maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara kısa sürede vakıf çalışanları tarafından ön çalışmalar yapılarak projelendirme ve yapım işleri süratli bir şekilde yapılarak cevap veriyor. Maddi durumu iyi olmayan binlerce aileye nakdi ve gıda yakacak yardımında bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı maddi durumu iyi olmayan evsiz vatandaşlara da gerekli tüm yardımları aralıksız olarak sürdürüyor.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Maddi durumu iyi olmayan evsiz ve evi olupta harabe halinde olan tüm vatandaşların umudu olan Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına vatandaştan teşekkür maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yapılan ev ve barınma ile ilgili olarak vatandaşlar, ‘Allah devletimize zeval vermesin evlerimizi yapan başta Bozova Kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz Zekeriya Göker başta olmak üzere emeği geçen Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Veysel Can vakıf çalışanlarına ve mütevelli heyetine teşekkür ediyoruz.

FACEBOOK YORUMLARI