USD
EURO
ALTIN

Eski ilçe devlet hastanesinde deprem tatbikatı

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı UMKE ekipleri Bozova Eski İlçe Devlet hastanesinde gerçeği aratmayan deprem tatbikatı gerçekleştirdi.   Özel Haber BOZOVA- Bozova Eski İlçe Devlet Hastanesinde Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı UMKE tarafından oluşabilecek depreme hazırlık için gerçeği aratmayan deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Meydana gelebilecek her türlü depremde […]

Eski ilçe devlet hastanesinde deprem tatbikatı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı UMKE ekipleri Bozova Eski İlçe Devlet hastanesinde gerçeği aratmayan deprem tatbikatı gerçekleştirdi.

 

Özel Haber

BOZOVA- Bozova Eski İlçe Devlet Hastanesinde Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı UMKE tarafından oluşabilecek depreme hazırlık için gerçeği aratmayan deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Meydana gelebilecek her türlü depremde öncelikle depremin yaşanan bölgede ve alanda kurtarma çalışması ile ilgili gerçeği aratmayan tatbikat yapıldı. Bozova ilçesinde 24 gönüllü Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), personeli ile yapılan tatbikatta, Bozova ilçesinde meydana gelen 6.00 büyüklüğündeki deprem nedeniyle meskûn mahal ve binalardan yaralı kurtarma senaryosu canlandırıldı. Senaryo gereği hızlı reaksiyon gösteren ekipler 5 yaralıyı enkazdan çıkararak ileri tetkik ve tedavi için ambulanslarla alanda kurulan mobil sahra hastanesine kaldırdı.

FACEBOOK YORUMLARI