USD
EURO
ALTIN

Eski adıyla SGK Hastanesi Şimdiki Balıklıgöl Devlet Hastanesi

Hasta Tedavi operasyon yoğun bakım vizite sıcak personel sıcak ilgi sayın Baştabip Şahin Yaztürk Müdür Ahmet Cafer Müdür Yardımcısı Enver Deveci’ye ve tüm personele devlet millet adına teşekkürler temiz tutulma var olan imkanlarla organizeleri gayet başarılıdır. Personel ilaç tedavinin yanı sıra sıcak telaffuz ilginin de hasta ve refakatçi ve yakınına moral motivasyon yaptığını tedavi kadar […]

Eski adıyla SGK Hastanesi Şimdiki Balıklıgöl Devlet Hastanesi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Hasta Tedavi operasyon yoğun bakım vizite sıcak personel sıcak ilgi sayın Baştabip Şahin Yaztürk Müdür Ahmet Cafer Müdür Yardımcısı Enver Deveci’ye ve tüm personele devlet millet adına teşekkürler temiz tutulma var olan imkanlarla organizeleri gayet başarılıdır. Personel ilaç tedavinin yanı sıra sıcak telaffuz ilginin de hasta ve refakatçi ve yakınına moral motivasyon yaptığını tedavi kadar önemli olduğunu her çalışan memur görevli ve hizmetli hasta ve yakını da iyi ilgide kalmalıdır. Yoğun bakım hastasına yakınının bir dokunuşu ile şefkattir. Hastane dar yerde mahalle arasında uzun yıllar yetişen dev boylu çam ağaçları arası birim ve üniteler yüzlerce mozaik gibi sıkışan park hali hasta yakını personel ve etraf esnafı aracı araç park yeri olmadığı gibi yangına tehlikeye eksiksiz zemin hazırlanmış katlı oto park (katlı oto park) çözümüdür. Lojman ve binaya yapışık PVC pencereye gayet yakın çamlar tehlike arz ediyor. Hastanenin tümüne yayılır her yatan hastaya tüp yakan aracın ekzosu denktir. İtfaiye baş edemez. 5-10 metrede yangın vanası olmalıdır. Sayın sağlık bakanı sayın belediye başkanı sayın vali tümünü yetkilileriyle arsa tapu,ünite, yeni yer yangın önlemi gereği halinde balta ağaç sökücü makine karar keşif etüt plan projeyle acil önlemle devlet millet bayrak toprak sevgisiyle davet ediyorum.

Not sayın Enver deveci gibi devlet millete faydalı evlat yetiştiren şu an taziyesi devam eden merhume annesi cennetliktir. İnşallah amin Deveci ailesine başsağlığı sabırlar ve rahmetler dilerim.

FACEBOOK YORUMLARI