USD
EURO
ALTIN

eğitime her zaman destek sağlayacağız

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Seyrantepe Mahallesinde yapımı devam eden alt yapı ve doğalgaz alt yapı çalışmalarını inceleyerek Adnan Menderes Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Eğitime önem verdiklerini ifade eden Başkan Nihat Çiftçi, Eğitime her zaman destek sağlayacağız’ dedi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Seyrantepe Mahallesinde yapımı devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi. Seyrantepe Mahallesinde başlatılan Doğalgaz […]

eğitime her zaman destek sağlayacağız
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Seyrantepe Mahallesinde yapımı devam eden alt yapı ve doğalgaz alt yapı çalışmalarını inceleyerek Adnan Menderes Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Eğitime önem verdiklerini ifade eden Başkan Nihat Çiftçi, Eğitime her zaman destek sağlayacağız’ dedi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Seyrantepe Mahallesinde yapımı devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi. Seyrantepe Mahallesinde başlatılan Doğalgaz alt yapı çalışmalarını da inceleyen Başkan Çiftçi, okul yolunun bir an önce tamamlanması için teknik ekibe talimat verdi. Başkan Çiftçi, okul yolunda yapılan çalışmaların ardından Adnan Menderes Anadolu Lisesine geçerek burada öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, öğrencilere derslerine çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK SAĞLAYACAĞIZ

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının öğrenci ve öğretmenlere hayırlı bir yıl olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, her zaman eğitime destek vereceklerini belirterek ;Yolun alt yapı çalışmalarını inceledik. Doğalgaz alt yapı çalışmaları da başlıyor. Alt yapı çalışmaları tamamlandığında yolda asfalt çalışması başlatacağız ve okul yolları bizim için herşeydir. Adnan Menderes Anadolu lisesi çok güzel bir okul olmuş ve burası zaten gelişen bir yerdir. 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının hepinize hayırlı uğurlu bir yıl olmasını diliyorum. Şanlıurfa çok geniş bir ildir. Kendinizi çok iyi yetiştirin. Biz her şekilde sizlere hizmet ederiz, elimizden gelen herşeyi yaparız. Şanlıurfa’nın geleceği sizlersiniz. Siz iyi olduğunuz zaman bizlerde iyi oluruz. Okulların eksikliklerinin giderilmesi konusunda her zaman çalışma yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her zaman destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz; dedi. Başkan Çiftçi, öğrencilerin ardından okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Çiftçi, kent merkezi ve 13 ilçede yapılan çalışmalar hakkında öğretmenlere bilgi verdi. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından Başkan Çiftçi, okuldan ayrıldı.(Haber Merkezi)

FACEBOOK YORUMLARI