USD
EURO
ALTIN

eğitimde ve sporda İddialıyız

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Ömer Yıldırım Başkanlığında geçtiğimiz aylarda kurulan MTAL gençlik spor kulübü kısa sürede başarıdan başarıya imza atarak Bozova’nın adını adeta Türkiye ve Dünyaya duyurdu. Spor kulübü bünyesinde başta futbol olmak üzere Kıck Boks Kano ve Voleybol dallarında büyük başarılara imza atarken, önümüzdeki günlerde Şanlıurfa 2. Amatör liginde de yer alarak bir ilke daha […]

eğitimde ve sporda İddialıyız
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Ömer Yıldırım Başkanlığında geçtiğimiz aylarda kurulan MTAL gençlik spor kulübü kısa sürede başarıdan başarıya imza atarak Bozova’nın adını adeta Türkiye ve Dünyaya duyurdu. Spor kulübü bünyesinde başta futbol olmak üzere Kıck Boks Kano ve Voleybol dallarında büyük başarılara imza atarken, önümüzdeki günlerde Şanlıurfa 2. Amatör liginde de yer alarak bir ilke daha imza atacak.

EĞİTİM VE SPORDA İDDİALI OKUL

Bozova75.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi eğitimin yanı sıra kendi bünyesinde bulunan atolyelerde başta mobilya olmak üzere diğer alanlarda da yaptığı çalışma ve hizmetlerle adeta fabrika gibi çalışıyor. Eğitim ve çalışmalarla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Okul Müdürü Ali Çelik, ‘ mesleki ve teknik lise olmamız hesabıyla başta bu alanlarda eğitimlerimiz aralıksız olarak devam etmektedir. Eğitimde üniversiteye giremeyecek olan öğrencilerimizin gelecekte hem iş hem de meslek sahibi olmaları için gerekli tüm alt ve diğer eğitimlerimizi vermeye devam ediyoruz. Okul olarak gerek Bozova ilçemizde gerekse Şanlıurfa genelinde kendi atölyelerimizde yaptığımız her ürün büyük bir beğeni toplamaktadır. Okul olarak her zaman esnafımızın öğrencilerimizin ve halkımıza eğitim ve hizmet etmek adına çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz’ dedi.

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ

MTAL gençlik spor Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım, ‘ Bozova ilçemizi her zaman güzel projelerle güzel çalışmalarla anmak ve yüceltmek adına çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. MTAL gençlik ve spor kulübü olarak kısa sürede bir çok başarıya imza attık. Bu başarımız şahsi değil Bozova’nın başarısıdır. Başta gençlerimizi spor yöneltmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına kurduğumuz spor kulübümüzde onlarca genç hem spor yapmanın keyfini yaşıyor hemde gelecekte iyi birer sporcu olarak ilçemizi temsil etme adına yetiştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde Şanlıurfa 2. Amatör kümede MTAL spor kulübü olarak yer alacağız. İlçemizi en iyi şekilde burada temsil ederek yine yeni başarılara imza atacağız. Kulübümüze kurulduğu günden bu yana sponsor olarak destek veren başta Vanlı işadamı Vefa Grup sahibi Veysel Ürüm’e, Bozova Rehabilitasyon merkezi sahibi İbrahim Halil Satıcı’ya, Günl Petrol Mehmet Reşat Gül’e Aydınlık Turizmde Selami ve Bakır Aydınlık’a verdiği desteklerden dolayı da kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI