USD
EURO
ALTIN

Eğitimde Değişim Zamanı

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Eğitim alanında deneyim yapan güçlü bir kadroya sahip Özel Bozova Büyük Değişim koleji 2018-2019 eğitim öğretim yılına hazır. Ortaokul ve lise olmak üzere toplamda 350 öğrenci kapasiteli tam gün eğitim veren kolej gerek eğitimde olsun gerekse sportif ve sosyo kültürel alanda olsun adından söz ettirmenin yanı sıra tüm öğrencilerini en iyi üniversitelere […]

Eğitimde Değişim Zamanı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Eğitim alanında deneyim yapan güçlü bir kadroya sahip Özel Bozova Büyük Değişim koleji 2018-2019 eğitim öğretim yılına hazır. Ortaokul ve lise olmak üzere toplamda 350 öğrenci kapasiteli tam gün eğitim veren kolej gerek eğitimde olsun gerekse sportif ve sosyo kültürel alanda olsun adından söz ettirmenin yanı sıra tüm öğrencilerini en iyi üniversitelere yerleştirmek amacıyla okul kurucu müdürü İbrahim Halil Avcı, gerek okul ile ilgili olarak gerekse eğitime yapacakları katkı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Avcı, şahsım başta olmak üzere okulumuzdaki tüm öğretmenlerimiz yıllarca gerek dershanelerde gerekse özel okullarda eğitim veren öğretmenlerdir. Bozova’lılar gönül rahatlığı ile öğrencilerini okulumuza gönderebilirler. İlçemizin eğitim alanında büyük bir başarı elde etmesi için tüm öğretmen arkadaşlarımızla kaliteli ve zengin yayınlar ile öğrencilerimizi en iyi üniversitelere yerleşmeleri için çaba sarf ediyoruz dedi.

BAŞARI BAŞARIYI GETİRİR

6 Bin m2 alanda kurulan Özel Bozova Büyük Değişim Koleji Bozova’nın ve bölgenin en gözde koleji olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2017 yılında ilk kez kapılarını eğitime açan kolej bir çok kolejle kıyaslanacak duruma geldiği görüldü. Eğitim alanında Bozova için büyük bir fırsat okuldaki tüm sınıflar donanımlı okulda 30’dan fazla öğretmen eğitim vermektedir. Şuan okulda kayıtlı 150 öğrenci bulunurken neredeyse her beş öğrenciye bir öğretmen düşüyor. Kolejde ortaokul ve lise derslerinin yanı sıra TYT,AYT,LGS hazırlık kursları da 2018-2019 eğitim öğretim yılında verileceği öğrenildi. Okul tam gün eğitim verirken, özellikle kırsal kesimden gelecek öğrenciler için de servis temin edilmektedir. Bunun yanı sıra okulda okul kıyafeti ve üniforma da verilmektedir. Geniş bahçeye sahip olunan okulda tüm sportif alana sahip durumda. Okulda ayrıca öğrencilerin kolaylıkla yapabilecekleri deneyler içinde labrovatuvar mevcut durumda Bozova’da eğitim alanında büyük başarılara imza atmak adına başarı başarıyı getirir sloganıyla güçlü bir kadroya sahip olan Özel Bozova Büyük Değişim Koleji  kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

FACEBOOK YORUMLARI