USD
EURO
ALTIN

Eğitim hasreti bugün bitiyor

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Uzun yaz tatilin ardında bugün tüm Türkiye’de milyonlarca öğrenci  gibi Bozova ilçesinde  binlerce öğrenci 2019-2020 eğitim öğretim yılına merhaba diyecek. Türkiye genelinde bir milyonu aşkın öğretmen öğrencilerle buluşmak için bugün ilk ders zili ile birlikte öğrencilerine ve eğitim öğretime merhaba diyecek. Bu yıl ilk kez okula başlayacak olan öğrenciler geçtiğimiz hafta okulla […]

Eğitim hasreti bugün bitiyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Uzun yaz tatilin ardında bugün tüm Türkiye’de milyonlarca öğrenci  gibi Bozova ilçesinde  binlerce öğrenci 2019-2020 eğitim öğretim yılına merhaba diyecek. Türkiye genelinde bir milyonu aşkın öğretmen öğrencilerle buluşmak için bugün ilk ders zili ile birlikte öğrencilerine ve eğitim öğretime merhaba diyecek. Bu yıl ilk kez okula başlayacak olan öğrenciler geçtiğimiz hafta okulla tanışmanın yanı sıra bu yıl akranları ve diğer öğrencilerle birlikte yeni eğitim öğretime merhaba diyecekler.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN YENİ EĞİTİM MESAJI

Bugün start alacak yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak bir mesaj yayımlayan Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Nurullah Karakeçili, Güzel bir tatilin ardından bugün  yeni eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içinde “geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.Araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmesi gereken yeni eğitim öğretim dönemi, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda en önemli basamağın nitelikli bir eğitim olduğundan hareketle, çocuklarımızın pozitif bilimleri kavramasının yanı sıra, milli ve manevi değerlerini öğrenme ve içselleştirmesi anlamında da iyi bir fırsat olarak görülmelidir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir.Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmemiz için bilgi ve donanıma sahip olmamız gerektiğinin bilincinde olarak çocuklarımıza özenli eğitim ve öğretim sunmaya devam edeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle değerli öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının, sevgili öğrencilerimizin ve ailelerimizin 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI