USD
EURO
ALTIN

Dudak uçuklatan fiyata arsa satışı

İbrahim Halil KUŞ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 29 ildeki 307 arsayı açık artırmayla satışa sundu. Şanlıurfa‘nın Eyyübiye İlçesi Çalışkanlar’da Toplu Konut İdaresi TOKİ tarafından açık artırma usülü ile ihaleye çıkan 175.114.63 M2 Yeri Dudak Uçuklatan fiyatla satıldı.TOKİ, ayrıca yeni Şanlıurfa Oto Galericiler sitesi yakınlarında bulunan Çalışkanlar kırsal mahallesindeki […]

Dudak uçuklatan fiyata arsa satışı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

İbrahim Halil KUŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 29 ildeki 307 arsayı açık artırmayla satışa sundu. Şanlıurfanın Eyyübiye İlçesi Çalışkanlar’da Toplu Konut İdaresi TOKİ tarafından açık artırma usülü ile ihaleye çıkan 175.114.63 M2 Yeri Dudak Uçuklatan fiyatla satıldı.TOKİ, ayrıca yeni Şanlıurfa Oto Galericiler sitesi yakınlarında bulunan Çalışkanlar kırsal mahallesindeki toplam 175.114,63 m2 alanı da satışa çıkardı.İhaleye Şanlıurfa’dan 2 firma yarıştı.20 Milyon TL’ye ihaleye çıkarılan arsa tam 340 Milyon TL’ye Urfa’daki firmada kaldı.Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi Çalışkanlar ilçesi bölgesinde yapılacak olan oto galericiler ve yol alanı nedeniyle 175 bin 114 m2 olan arsa yeri dudak uçuklatan bir fiyatla satıldı. Şanlıurfa’dan iki firmanın girdiği ihalede tam 342 Milyon TL’ye satıldı.Şanlıurfa’nın en değerli yerlerinden birinde yer alan ve Şanlıurfa-Gaziantep yoluna cephesi olan otogalerciler sitesi’nin arsası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılmıştı. Bugün yaılan ihalesi Toplam 175 bin 114 metrekare olan arsanın emsal değeri 0.50, maksimum yüksekliği ise 7.50 olarak kayıtlı. Arsa ticari+otogaleri alanı olarak imarlı.

ŞANLIURFA’DAN İKİ FİRMA KATILDI

Ankara’da gerçekleştirilen ihaleye Şanlıurfa’dan iki firma katıldı. İhaleye katılan Urfa’nın iki firma kıran kırana yarıştı. 20 Milyon TL’den başlayan ihale her iki firmanın karşılıklı yarışması sonucunda arsanın değeri 340 Milyon TL’ye kadar çıktı. 340 Milyon TL’lik dudak uçuklatan fiyatla arsayı alan firmanın ismi açıklanmadı.

FACEBOOK YORUMLARI