USD
EURO
ALTIN

Dikkat yaklaşmayın

  Abdullah POLAT BOZOVA- Şanlıurfa- Adıyaman arasındaki en işler karayolu olarakta bilinen yolda hafriyat işleri yapan nakliye kamyonları adeta kazaya davetiye çıkarıyorlar. Gece gündüz taşıdıkları inşaat malzemesi kum, çakıl, mucur, ve moloz taşları taşıdıkları sırada dorselerine çadır çekmeleri gerekirken, çadır çekmemektedirler. Çadır çekmedikleri içinde taşıdıkları taş, kum, ve mucur çoğu zaman yola savrulmaktadır. Bundan dolayı […]

Dikkat yaklaşmayın
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

 

Abdullah POLAT

BOZOVA- Şanlıurfa- Adıyaman arasındaki en işler karayolu olarakta bilinen yolda hafriyat işleri yapan nakliye kamyonları adeta kazaya davetiye çıkarıyorlar. Gece gündüz taşıdıkları inşaat malzemesi kum, çakıl, mucur, ve moloz taşları taşıdıkları sırada dorselerine çadır çekmeleri gerekirken, çadır çekmemektedirler. Çadır çekmedikleri içinde taşıdıkları taş, kum, ve mucur çoğu zaman yola savrulmaktadır. Bundan dolayı da büyük kazalara davetiye çıkarmaktadırlar.

DENETİMLER NEDEN EKSİK

Emniyet ekipleri özellikle gece saatlerinde hafriyat taşıyan kamyonlara yönelik olarak denetimlerini yapmaları gerekmektedir. Gece araç kullanan araç sürücüleri hafriyat kamyonlarına yaklaştıklarında ecel terleri dökmektedirler. Ölümlü kazaların yaşanmaması içinde emniyet ekipleri sıklıkla yol denetimlerini yapmaları gerekmektedir. Hafriyat taşıyan kamyonların dorselerine çadır çekmeleri için ikaz etmeleri ikazları dikkatte almayan sürücülere de cezai işlemler yapmaları gerekmektedir. Denetimlerin eksik ve yapılmadığı Şanlıurfa Adıyaman karayolunda yaşanabilecek en ufak kazada cam ve mal kaybı yaşanabilir.

FACEBOOK YORUMLARI