USD
EURO
ALTIN

Deva Partisi İlçe Başkanı Avukat Ali Arusoğlu;‘Önemli olan gönüllere dokunmaktır’

Mustafa AÇIKGÖZ Deva Partisi Bozova İlçe Başkanı avukat Muhammed Ali Arusoğlu, göreve başladığı ilk günden itibaren gönülleri feth etme adına başlattığı ev ziyaretleri büyük ilgi ile karşılandığı öğrenildi. Başkan Arusoğlu, Bozova ilçe merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde halkla bir araya gelip halkın dertleriyle dertlenmek ve maddi durumu iyi olmayan ailelere el uzatma adına başlattığı […]

Deva Partisi İlçe Başkanı Avukat Ali Arusoğlu;‘Önemli olan gönüllere dokunmaktır’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

Deva Partisi Bozova İlçe Başkanı avukat Muhammed Ali Arusoğlu, göreve başladığı ilk günden itibaren gönülleri feth etme adına başlattığı ev ziyaretleri büyük ilgi ile karşılandığı öğrenildi. Başkan Arusoğlu, Bozova ilçe merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde halkla bir araya gelip halkın dertleriyle dertlenmek ve maddi durumu iyi olmayan ailelere el uzatma adına başlattığı ev ziyaretleri ile birlikte gençleri de unutmadığı görüldü. Gelecek nesillere sahip çıkma adına da gençlerle sürekli olarak bir araya geleceklerini ve gençlerimiz geleceğimizdir. Gençliğe sahip çıkmak hepimizin görevidir. Diyerek gençlere de ayrı bir önem verdiği öğrenildi. Öte yandan maddi durumu iyi olmayan ailelere de gerekli desteği sağlama adına her mahalleye giderek onların dertleriyle dertlenmek ve onlara uzanacak el olmak adına da çalışmalarda bulunduğu öğrenildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçe merkezinde maddi durumu iyi olmayan ailelere çat kapı yaparak onlara hem misafir olduğu hem de onlara gerekli desteği sağlama adına destekte bulunduğu öğrenildi. Öte yandan alınan bilgiye göre maddi durumu iyi oymayan bir çocuğun doğum gününü de unutmayan Başkan Arusoğlu, doğum günü suprizini yaptığı da öğrenildi.

ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERE DOKUNMAKTIR

Deva Partisi Bozova İlçe başkanı Avukat Muhammed Ali Arusoğlu, ‘her zaman mazlumun garibanın yardıma muhtaç kendini yalnız hisseden herkesin her vatandaşımızın yanında olacağız. Gönül birliğine inanıyorum. Halkımızla sürekli olarak iç içe olacağız. Bizler birbirimize değer verdikçe bir birimizi sevdikçe çözülmeyen sorun bitmeyen dert kalmayacaktır. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde yarında her zaman halkımızın hizmetinde olacağız. Halkımıza tepeden değil halkımıza gönlümüzü kucağımızı açık tutup onlara gideceğiz. Onların dertlerini kendi dertlerimizmiş gibi görüp çizdiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Halkımızla yaptığımız görüşmeler halkımızda gördüğüm sevgi ışık ve cana yakınlığı beni biraz daha ateşlemiştir. Bu doğrultuda ve inandığım yolda halkımla sürekli olarak iç içe olma yolunda davam adına mücadele vereceğim. İnandığım yolda güvendiğim davamda ve bana inanan ve güvenen kişileri ve halkımızı da yarı yolda bırakmama adına çalışacağım. Halkımıza deva olmak için bu yola baş koydum. Halkımızdan gelen her talebi yerine getirme adına çalışacağım. Halkımızdan kısa sürede bu kadar samimiyet gördüğüm içinde ayrıca halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI