USD
EURO
ALTIN

Derviş kimsesiz değil!

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bugüne kadar onlarca evsizi ev sahibi yapan Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bir hayali daha gerçekleştirdi. Karacaören mahallesinde tek başına toprak evde yaşayan Derviş Toprak’ı da modern bir ev sahibi yaptı. Karacaören Mahalle muhtarının haberi  üzerine Bozova İlçe kaymakamı Zekeriya Göker’in talimatıyla yapımı tamamlanan ev Derviş Toprağa teslim edildi. Geçtiğimiz […]

Derviş kimsesiz değil!
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bugüne kadar onlarca evsizi ev sahibi yapan Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bir hayali daha gerçekleştirdi. Karacaören mahallesinde tek başına toprak evde yaşayan Derviş Toprak’ı da modern bir ev sahibi yaptı. Karacaören Mahalle muhtarının haberi  üzerine Bozova İlçe kaymakamı Zekeriya Göker’in talimatıyla yapımı tamamlanan ev Derviş Toprağa teslim edildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Veysel Can, Gazetemiz imtiyaz sahibi Abdurrahman Elçi ve mahalle muhtarı Ramazan Çakmak evi yerinde incelediler. Vakıf tarafından yapılan evini gören Derviş Toprak ise, ‘Allah devletimize zeval vermesin tabiri yerinde ise hayvanların yaşamayacağı evimi yıkarak yerine yaşanılır ve modern bir ev yapan İlçe Kaymakamımız Zekeriya Göker, Vakıf müdürümüz Veysel Can, mahalle muhtarımız Ramazan Çakmak ve tüm vakıf ve inşaat yapımında çalışanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım’ dedi.

DERVİŞE SARAY

Toprak evde yıllarca tek başına yaşayan Derviş Toprak artık toprak evde yaşamayacak. Bozova İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan törenle teslimatı Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker tarafından teslim edilecek olan evde Derviş Toprak gönül rahatlığı ile yaşacak. Derviş’e adeta bir saray yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı maddi durumu iyi olmayan ve evsiz olan herkesi ev sahibi yapma adına çalışmalarını ve projelerini imkanlar ve ilgili mevzuat dahilinde aralıksız olarak sürdürüyor. Bozova kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde de yaşayan ve başta dul, yetim, kimsesiz ve garibanları ev sahibi yapma adına çalışmalarını sürdürüyor.

FACEBOOK YORUMLARI