USD
EURO
ALTIN

Derece giren öğrenciler gururlandırdı

Türkiye Akıl ve Zeka oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen oyuncu beyinler turnuvasına katılan Bozova’lı öğrenciler gururlandırdı.   Kadir KÖSELER BOZOVA- Türkiye Genelinde Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Fedarasyonu tarafından organize edilen Oyuncu beyinler turnuvasında Türkiye genelindeki yarışmaya Bozova adına katılan öğrenciler gururlandırdı. Dereceye giren öğrencileri ve okul idarecilerine makamında kabul ederek başarılarından dolayı ödüller veren İlçe […]

Derece giren öğrenciler gururlandırdı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Türkiye Akıl ve Zeka oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen oyuncu beyinler turnuvasına katılan Bozova’lı öğrenciler gururlandırdı.

 

Kadir KÖSELER

BOZOVA- Türkiye Genelinde Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Fedarasyonu tarafından organize edilen Oyuncu beyinler turnuvasında Türkiye genelindeki yarışmaya Bozova adına katılan öğrenciler gururlandırdı. Dereceye giren öğrencileri ve okul idarecilerine makamında kabul ederek başarılarından dolayı ödüller veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz M.Nurullah KARAKEÇİLİ yarışmalarda başarı elde eden öğrencileri makamında ağırladı.Bozova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Öğrencileri Gülcan SEVEN ve Zeliha Pala Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonun “Oyuncu Beyinler Turnuvasında” Türkiye genelinde ikinci tura kaldılar. Öğrencilerden Gülcan SEVEN 2. turda il birinciliğini aldı. Zeliha Pala ise il 4. sü oldu.Atatürk Barajı ÇPAL öğrencisi Esra İren 1000 Okul Projesi kapsamında yapılan yarışmada Müzik kategorisinde Türkiye 2. oldu.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz M.Nurullah KARAKEÇİLİ öğrencilere ve öğretmenlerine tebriklerini iletti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, öğrenci ve öğretmenlere bundan sonraki eğitim ve öğretim yıllarında başarılar diledi.Ziyaret fotoğraf çekimleri ile son buldu.

 

FACEBOOK YORUMLARI