USD
EURO
ALTIN

demokrasi ve Şehitler mitingi için meydanlar doldu taştı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa;da da düzenlenen Demokrasi Ve Şehitler Mitingine 50 bini aşkın vatandaş katıldı. Rabia Meydanındaki buluşmaya katılarak halkı selamlayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ,Bugün bedenlerimiz burada ama ruhumuz Yenikapıda dedi.Cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul Yenikapıda düzenlenen Demokrasi Ve Şehitler Mitingi, eş zamanlı olarak Şanlıurfada Büyükşehir Belediyesinin organizasyonunda Rabia Meydanında 50 bini aşkın vatandaşı tek çatı altında topladı. Ellerinde bayrakları […]

demokrasi ve Şehitler mitingi için meydanlar doldu taştı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa;da da düzenlenen Demokrasi Ve Şehitler Mitingine 50 bini aşkın vatandaş katıldı. Rabia Meydanındaki buluşmaya katılarak halkı selamlayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ,Bugün bedenlerimiz burada ama ruhumuz Yenikapıda dedi.Cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul Yenikapıda düzenlenen Demokrasi Ve Şehitler Mitingi, eş zamanlı olarak Şanlıurfada Büyükşehir Belediyesinin organizasyonunda Rabia Meydanında 50 bini aşkın vatandaşı tek çatı altında topladı. Ellerinde bayrakları ile alanı dolduran vatandaşların oluşturduğu görüntü tarih sayfalarında yerini alırken, gün içerisindeki temaslarının ardından alana gelerek halkı selamlayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Şanlıurfa bugün şanlı unvanını bir kez daha gösteriyor. ifadesini  kullandı.Bakan Akdağ miting alanındaki konuşmasında, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı ilk anlardan itibaren tüm Türkiyenin birlik içerisinde hareket ettiğini ve ülkeyi düşmanlara  bırakmadığını söyledi.Bakan Akdağ, 15 Temmuz gecesi hain emellerine varmak için tankları Türk milletinin üzerine sürenler, bizim helal paralarımızla alınmış F-16 jetlerle, helikopterlerle insanımızın üzerine ağır silahlarla ateş açanlar, bir tuzak kurmuşlardı. Onlar dışarıdaki işbirlikçileri ile bu tuzağı kurmuşlardı. Zannettiler ki bu tuzakları tutar. Bilmedikleri bir şey vardı: Onların tuzaklarını bozacak Cenab-ı Haktan haberleri yoktu dedi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ŞANLIURFA BİR OLDU, VATANINA SAHİP ÇIKTI

Ardından kürsüye gelerek 15 Temmuz gecesi milli idareye sahip çıkmak için canını siper eden şehitlere Allahtan rahmet, gazilere ise acil şifalar dileyerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, Şanlıurfanın darbe girişiminin ilk anlarından itibaren meydanlara akarak kahramanlık örneği sergilediğini söyledi.13 ilçesinin tümüyle Şanlıurfaya hizmet etmekten büyük onur duyduğunu sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, mitingŞanlıurfa tüm ilçeleri ile geleceğine sahip çıktı. Bir oldu, beraber oldu,ülkesine, vatanına sahip çıktı. Allah tüm halkımızdan razı olsun. İnşallah ülkemizin önünü açacak güç işte bu milletimizdir. Ülkemizin geleceği, Türkiyenin geleceği, Şanlıurfanın geleceği aziz halkımıza emanettir. şeklinde konuştu.Buluşmada Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgülün yanı sıra diğer siyasi parti temsilcileri de birer konuşma yaptı. Büyük bir coşkunun yer aldığı miting alanına katılan vatandaşlar ardından kurulan ev ekranlarda İstanbul Yenikapıdan canlı yayınlanan Demokrasi ve Şehitler Mitingini izledi.

 

 

FACEBOOK YORUMLARI