USD
EURO
ALTIN

çiftçimizin sorunlarını çözeceğiz

Bozova ziraat Odası Başkanlığı  ve yönetimi  tüm çiftçilerin ve üreticilerin  sorunlarını çözme noktasında gerek ilçede olsun gerekse il ve bakanlık nezdinde olsun  çalışmalarını aralıksız olarak  sürdürüyor.  Geçtiğimiz günlerde  çiftçilerin ve üreticilerin başta kuraklık ile ilgili  sıkıntıları olsun gerekse  diğer sorunları çözümü noktasında  Ankara’da  yapılan  Ziraat Odaları Başkanlığı toplantısı sonrasında  Bozova çiftçilerin sorunlarını bakanlık nezdinde çözüme […]

çiftçimizin sorunlarını çözeceğiz
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Bozova ziraat Odası Başkanlığı  ve yönetimi  tüm çiftçilerin ve üreticilerin  sorunlarını çözme noktasında gerek ilçede olsun gerekse il ve bakanlık nezdinde olsun  çalışmalarını aralıksız olarak  sürdürüyor.  Geçtiğimiz günlerde  çiftçilerin ve üreticilerin başta kuraklık ile ilgili  sıkıntıları olsun gerekse  diğer sorunları çözümü noktasında  Ankara’da  yapılan  Ziraat Odaları Başkanlığı toplantısı sonrasında  Bozova çiftçilerin sorunlarını bakanlık nezdinde çözüme kavuşturmak adına  AK Parti  Milletvekili  Mehmet Ali Cevheri ile birlikte  Tarım Gıda ve Hayvancılık bakanlığı ile görüşmede bulunan  Bozova ziraat Odası Başkanı  Suphi Aksoy, ‘ tüm çiftçilerimizin sorunlarının çözümü noktasında AK Partili  Milletvekilimiz  M.Ali Cevheri ile birlikte  bakanlık nezdinde yaptığımız tüm görüşmeler olumlu geçmiştir. Bu gelişmelerden dolayı odam ve tüm Bozovalı çiftçilerimiz adına başta AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz  Mehmet Ali Cevheri’ye ve Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanımız  Faruk Çelik’e teşekkür ediyorum’ dedi.

ZİRAAT ODASI OLARAK  HER TÜRLÜ SORUNUN ARKASINDAYIZ

Bozova Ziraat Odası başkanı Suphi Aksoy, başta üreticilerimizin ve çiftçilerimizin  sorunları olmak üzere  ilçemizin diğer tüm sorunlarının çözümü noktasında  şahsım ve yönetimim olarak  gece gündüz demeden  çalışıyoruz.  STK olarak  her zaman halkımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Diyen Başkan Aksoy, ‘  ilçemiz gerek konumu bakımından  gerekse tarımsal ve coğrafi olarak çok geniş bir alana  sahiptir  bu nedenle  ilçemizin sorunları  da çoktur.  Başta üreticilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak ve  ilçemizin daha da gelişmesi noktasında da  gerek bürokratik olarak gerekse  oda olarak  her türlü  sorunun arkasındayız  ve olmaya da devam edeceğiz’ dedi.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI